Zahrajte si o originálního obrazového průvodce MS 1930-2014!

Zahrajte si o originálního obrazového průvodce MS 1930-2014!

[hot]SOUTĚŽ[/hot] Publikací ke světovým šampionátům není málo. Těch opravdu originálních už ale napočítáte na prstech jedné ruky a snad nepřestřelíme, když do této společnosti zařadíme také "Obrazového průvodce MS ve fotbale 1930-2014" od známého karikaturisty Germana Aczela.

Tipujte zápasy MS a hrajte o 10.000 Kč od Fortuny a další ceny

Nezaměnitelné karikatury nejznámějších hráčů fotbalové historie, senzační góly, úchvatné akce, rozporuplně okamžiky, statistiky, paradoxy, provázené poutavými příběhy z utkání i zákulisí šampionátů - to vše najdete v této jedinečné obrázkové publikaci pro velké i malé fanoušky a fanynky od nakladatelství Grada.

Originální ilustrované dějiny všech dosavadních světových šampionátů v kopané přinášejí ty nejdůležitější a nejzajímavější okamžiky jejich historie. Třeba finálový gól Antonína Puče z roku 1934, zlatou trefu Helmutha Rahna z roku 1954, nezapomenutelný slalom Josefa Masopusta z Chile, "boží ruku" Diega Maradony, plivanec Franka Rijkaarda po Rudim Völlerovi, nefotbalovou zákeřnou hlavičku Zinedina Zidaneho proti Marku Matterazzimu a mnoho dalších.

Pakliže byste chtěli svou knihovnu obohatit o tuto výjimečnou knihu bez jakýchkoliv nákladů, zahrajte si o ni v naší soutěži o 6 výtisků. Čas na odpověď máte do 25. června.

[img id="44965"]
[CODE][/CODE]
[img id="44967"][img id="44966"]