eFotbal

435 milionů za Hložka? Částka je velmi reálná, ještě ale cítím rezervy směrem nahoru, říká Paska

435 milionů za Hložka? Částka je velmi reálná, ještě ale cítím rezervy směrem nahoru, říká Paska
435 milionů za Hložka? Částka je velmi reálná, ještě ale cítím rezervy směrem nahoru, říká PaskaFlashscore
Své devatenácté narozeniny oslaví ofenzivně laděný reprezentant Adam Hložek již 25. července a je otázkou, zda se tak stane ještě se statusem sparťanského útočníka, nebo krajánka operujícího v zahraničí...
Reklama
Reklama

Jak to vidí Pavel Paska z agentury ISM, jenž letenskou naději zastupuje? "Některé kluby si vytyčí cíle, kterým podřizují přestupovou strategii. Sparta chce postoupit do Ligy mistrů, proto s Hložkem prodloužila smlouvu. Adam je mimořádný hráč, i přes zranění zažil výtečnou sezonu, dokázal se prosadit i v zápasech na evropské úrovni. Proto jsem moc nepochopil, proč nebyl nominován k utkání proti Dánsku, k tomu rozhodnutí mě nenapadá žádné vysvětlení," kroutil hlavou ostřílený manažer, jehož slova nabídl web aktualne.cz.

Je reálné, že by talentovaný teenager zamával Letné po kvalifikaci o Ligu mistrů? "I to je možné. Ale vždycky bude záležet na tom, jaká bude momentální situace, zda Sparta ve svých cílech uspěje, nebo nikoli," přidal na aktualne.cz Paska, jehož hráčská agentura funguje již tři dekády.

Specializovaný portál transfermarkt.com uvádí u jeho jména sumu 17 milionů eur, což je zhruba 435 milionů korun. Jak moc daleko či blízko je to realitě? "Ta částka je velmi reálná. Tedy minimálně reálná, já tam ještě cítím rezervy směrem nahoru," usmíval se na serveru aktualne.cz Paska, do jehož portfolia patří i Drchal, Graiciar, Hlavatý, Karabec, Kopic, Krejčí nebo Kovařík.

Vrátí se na Letné nechtěnému Trávníkovi na rty úsměv? První zahraniční štace ho zavede do Süper Lig...

Zdroj: aktualne.cz