eFotbal

Agent Nehoda: Nabídka na Schicka by musela být extra dobrá, Vaclík určitě bude chytat v dobrém klubu

Agent Nehoda: Nabídka na Schicka by musela být extra dobrá, Vaclík určitě bude chytat v dobrém klubu
Agent Nehoda: Nabídka na Schicka by musela být extra dobrá, Vaclík určitě bude chytat v dobrém klubuFlashscore
Zdeněk Nehoda, jenž byl v minulosti ponořen do změn dresů Pavla Nedvěda, zastupuje v soudobém národním mužstvu Česka nejen Aleše Matějů a Michala Sadílka, ale také Tomáše Vaclíka.
Reklama
Reklama

V jeho případě se před pár týdny dokonce psalo o zájmu Realu Madrid, který na trhu pátrá po náhradníkovi Thibauta Courtoise. "O Realu se mluvilo, jako třeba o tom, že jde Alex Král do Anglie. Když vás nikdo neosloví a nejednáte, tak to není žádná nabídka. Ale o Tomáše má zájem několik klubů, ale zatím čekáme, jak to dopadne na mistrovství Evropy. I jemu samozřejmě může turnaj pomoct a těch klubů se ozve samozřejmě víc. O něm se v Evropě dobře ví a určitě bude chytat v dobrém klubu," zavěštil si na stránkách ČT Sport devětašedesátiletý manažer.

Zmíněný Alex Král ze Spartaku Moskva, jenž bývá mediálně posunován do West Hamu United, už tak vidět jako Sevillu opouštějící Tomáš Vaclík vidět není. "Píše se o tom, mluví se o tom, ale nikde žádná konkrétní nabídka, nebo jsem o ní neslyšel. To, že se o jeho přestupu píše, neznamená, že o něj opravdu zájem je. Ale když někoho sledujete delší dobu a pak mu jeden – dva zápasy nevyjdou, tak z přestupu nesejde. Tak to není," upozornil na stránkách ceskatelevize.cz mistr Starého kontinentu z roku 1976.

Největší českou hvězdou je aktuálně Patrik Schick, jenž je ve střelecké tabulce druhý za Cristianem Ronaldem a to ho ještě čeká minimálně zápas s Dány. Nebude zvýšený zájem také o forvarda Bayeru Leverkusen? "Ale ten má dlouhodobou smlouvu v Leverkusenu. A Bayer ho taky určitě koupil s nějakou perspektivou a ne aby jej za rok prodal. Ovšem, záleží samozřejmě na nabídce a ta by musela být extra dobrá," doplnil na ceskatelevize.cz Nehoda. 

Rozdíl v atmosféře bude obrovský, říká před cestou do Baku Vaclík. Vymlouvat se na cestování by byla škoda...

Zdroj: ceskatelevize.cz