eFotbal

Allegrimu by se údajně v Turíně líbil Souček. Více než miliarda korun by však mohla choutky Juventusu zhatit

Allegrimu by se údajně v Turíně líbil Souček. Více než miliarda korun by však mohla choutky Juventusu zhatit
Allegrimu by se údajně v Turíně líbil Souček. Více než miliarda korun by však mohla choutky Juventusu zhatitFlashscore
Italský tisk tento týden referoval o tom, že by se sedmadvacetiletý kapitán české reprezentace Tomáš Souček zamlouval Juventusu Turín, v němž je viceprezidentem jeho krajan Pavel Nedvěd.
Reklama
Reklama

První kolo jednání o novém kontraktu s West Hamem před pár měsíci ztroskotalo a to další bude následovat po dobíhající sezoně, s tím, že "Suka" zatím váže pracovní dohoda v Londýně do června 2023.

Web Juve Dipendenza spekuloval o tom, že by mohl exslávista na severu Apeninského poloostrova nahradit Manuela Locatelliho, kterého si Juve vypůjčilo ze Sassuola, ale má se za to, že se hostování v trvalý přestup nepřetaví.

Bianconeri jsou v Serii A na průběžné čtvrté pozici a podruhé v řadě jim uteče Scudetto. I proto budou chtít v hlavním letním přestupovém okně přivést výrazné posily.

Pro italského obra, jemuž velí Max Allegri, by však mohla být výraznou překážkou cena kolegy Alexe Krále i Vladimíra Coufala. Kladiváři by si totiž za něj mohli říct až 45 milionů eur, což je 1,1 miliardy korun.

Dokázali byste si nynějšího svěřence skotského manažera Davida Moeyese představit po boku Vlahoviče, Dybaly, Moraty, Bonucciho a spol.?

Vydrův konec na Turf Moor? Moc bych se nebál, že mu nepřijdou nabídky, jméno v Anglii má a mít bude, míní Pudil

Zdroj: SportWitness, Juve Dipendenza