eFotbal

Almási: V Baníku jsem šťastný, mé pokračování zde si určitě umím představit, ale víte, jak to ve fotbale je...

Almási: V Baníku jsem šťastný, mé pokračování zde si určitě umím představit, ale víte, jak to ve fotbale je...
Almási: V Baníku jsem šťastný, mé pokračování zde si určitě umím představit, ale víte, jak to ve fotbale je...Flashscore
Konečné páté místo Baníku není podle jeho nejlepšího střelce Ladislava Almásiho špatný výsledek a ofenzivně laděný slovenský reprezentant se navíc domnívá, že v příští sezoně to bude lepší.
Reklama
Reklama

Proč si to myslí? "Protože v průběhu posledního roku přišlo do Baníku hodně hráčů, a to chce vždycky čas, než to začne lépe fungovat. Myslím si, že kádr je teď v Baníku dobrý, a že když se povede příprava a mužstvo se třeba jen vhodně doplní, že příští sezoně bude opravdu lepší," uvedl v interview pro web fcb.cz třiadvacetiletý rodák z Bratislavy.

Z jeho slov vyplývá, že by mohl pokračovat na Bazalech i v nejbližší budoucnosti. "Řeknu to takto. V Baníku jsem šťastný, takže mé pokračování zde je variantou, kterou si určitě umím představit. Ale víte, jak to ve fotbale je. Věci se mění ze dne na den a nikdo neví, co bude zítra, co za týden, a už vůbec, co za měsíc," připustil šestnáctigólový střelec, jenž by se tak teoreticky v klubu vůbec nemusel potkat s novým realizačním týmem Pavla Vrby.

Zatím to ale vypadá i na pokračování a to i proto, že to v Baníku funguje lépe než v Senici, Dunajské Stredě, Petrželace, Ružomberoku či Achmatu Groznyj. Jaká je vůbec jeho téměř roční zkušenost se slezským regionem?

"O dost lepší, než jaké jsem měl informace. A to musím říct, že ty informace byly pozitivní. Věděl jsem, že Baník je už dnes zabezpečený klub, že má kvalitu a že má výborné fanoušky. Ale třeba ti fanoušci, ta kulisa, kterou vytvářejí, to je opravdu fantazie, a to je jedna z věcí, která předčila moje očekávání. Totéž musím říct o klubu. Baník je profesionální klub, který funguje naprosto špičkově. Jeden z nejlépe fungujících klubů ze všech, kde jsem působil. Pokud ne vůbec nejlepší," uzavřel na fcb.cz Almási, jehož chlebodárce se v rámci oslav výročí brzy utká se Celtikem Glasgow.

Vrbova velká výhoda? Zná region i duši Ostraváka, umí s lidmi z kraje jednat a pracovat, oceňuje Komňacký

Zdroj: fcb.cz