eFotbal

Ani Frťala, ani Lavička. Plzeň ukázala na Bílka, který si do Štruncových sadů vyžádal zpět i Horvátha

Ani Frťala, ani Lavička. Plzeň ukázala na Bílka, který si do Štruncových sadů vyžádal zpět i Horvátha
Ani Frťala, ani Lavička. Plzeň ukázala na Bílka, který si do Štruncových sadů vyžádal zpět i HorváthaFlashscore
Viktoria Plzeň našla za odvolaného slovenského odborníka Adriana Guľu náhradu velmi rychle a je jasné, že ani Zdenko Frťala, ani Vítězslav Lavička, nakonec momentálně pátý tým ligy nepřevezmou.
Reklama
Reklama

Do Štruncových sadů se totiž vrátí známá tvář, která už na stejném místě působila před patnácti lety. Stalo se tak v roce 2006 po jeho misi v Blšanech a těsně předtím, než se rozhodl odejít do Sparty. Asi již tušíte, že jde o Michala Bílka (56).

Ten si vybral jako svého asistenta Pavla Horvátha, který na stejné adrese dříve vypomáhal Pavlu Vrbovi a stál v čele plzeňské rezervy. Tamní prostředí tak zná jako své boty...

Po svém konci v Příbrami byl již několik týdnů volný a zbrusu nový šéf západočeské lavičky ho svého času trénoval jak na Letné, tak na Stínadlech."Vedení Plzně se dohodlo na spolupráci s Michalem Bílkem, jeho asistentem bude Pavel Horváth," citoval web sport.cz svůj zdroj.

Zkušenostmi z Dinama Tbilisi či Astany oplývající Bílek, který si musel na novou práci počkat zhruba půl roku, se vrací do tuzemské nejvyšší soutěže po více než dvou letech - předtím působil. Kazachstánu.

Premiéra čeká Bílka již uprostřed pracovního týdne proti Spartě a jeho úkol je jasné - vybojovat s Viktorií předkolo Evropské ligy. Buď přes ligu, ve které zbývá dohrát poslední tři utkání, nebo přes pohár, v němž narazí Ondrášek, Beauguel a spol. na rozjetou a dlouho neporaženou Slavii.

Milan Luhový o Spartě: Že Rosický jezdil celý život ve ferrari, ještě neznamená, že ho umí spravovat a řídit!

Zdroj: sport.cz