eFotbal

Arsenal se vyptává na dostupnost Fatiho. Aktuální podmínky jsou nesplnitelné asi pro nikoho

Arsenal se vyptává na dostupnost Fatiho. Aktuální podmínky jsou nesplnitelné asi pro nikoho
Arsenal se vyptává na dostupnost Fatiho. Aktuální podmínky jsou nesplnitelné asi pro nikohoFlashscore
Vysoce talentovaný křídelník Ansu Fati má hned několik obdivovatelů. Problém je ale v tom, že Barcelona zatím není ochotna naslouchat jeho uvolnění a hráče má podchyceného smlouvou, díky které se nemusí zatím nájezdů obávat. Arsenal to tak zkouší přes jeho agenta, jestli by se v létě přeci jen nechtěl podívat do Premier League.
Reklama
Reklama

Podle informací španělského serveru Cope údajně Arsenal kontaktoval jeho agenta Jorge Mendese ve snaze otevřít diskuzi ohledně možného letního přestupu. Ten má na Camp Nou kontrakt až do roku 2027 a ve smlouvě má i klauzuli ve výši jedné miliardy eur.

Zatímco hráč vyjádřil chuť v Barceloně pokračovat a prát se o místo v základní sestavě, katalánský obr mu není schopný garantovat pravidelné herní vytížení. I proto se ozval Arsenal, který by rád z dvacetiletého španělského reprezentanta udělal svou oporu.

I proto londýnský klub oslovil jeho agenta, aby mu prezentoval lukrativní podmínky přestupu. Mendes by teď mohl tlačit na hráče, aby zkusil hledat štěstí na Ostrovech.

To je vlastně také jediná možnost, jak obměkčit i samotnou Barcelonu, aby ustoupila ze svých současných podmínek. I tak se zdá být tento letní přesun vysoce nepravděpodobný.