eFotbal

Atlético nevyzrálo na pevnou defenzivu Granady, body pro Getafe obstaral Mayoral

Atlético nevyzrálo na pevnou defenzivu Granady, body pro Getafe obstaral Mayoral
Atlético nevyzrálo na pevnou defenzivu Granady, body pro Getafe obstaral MayoralFlashscore
Kompletní 33. kolo má na programu španělská La Liga v průběhu týdne. Po pondělním zakopnutí Barcy s Cadizem je o titulu prakticky rozhodnuto, zatím nekorunovaný Real se k němu bude přibližovat ve středu v Osasuně.
Reklama
Reklama

Velký zásah do svých šancí na zisk pozice v příštím ročníku Ligy mistrů dostal sevillský Betis, který doma nedokázal porazit Elche a prováhal tak možnost dotáhnout se bodově na trio Barcelona, Sevilla, Atletico. Naopak dobrou formu potvrzuje semifinalista Ligy mistrů z Villarrealu, který vyhrál podruhé v řadě a stále drží šance v tabulce La Ligy postoupit alespoň na místa znamenající postup do Evropské či Konferenční ligy.

Španělská nejvyšší soutěž nabídla ve středu další tři ligové duely. V tom prvním se diváci branky nedočkali, a tak poměření sil Atlétika Madrid s Granadou skončilo smírně. Getafe zavítalo na půdu Celty Vigo a nakonec se radovalo z výhry 2:0, kterou obstaral dvěma přesnými zásahy Mayoral.Mallorca - Alaves 2:1Branky: 11. Prats, 45.+4 Muriqi - 73. Raillo (vlastní)Betis Sevilla - Elche 0:1Branky: 82. Tete MorenteVillarreal - Valencia 2:0Branky: 10. a 17. Danjuma (první z pen.) 

Atlético Madrid - Granada 0:0

Celta Vigo - Getafe 0:2 Branky: 23. a 52. Mayoral