eFotbal

Atlético ztratilo se sestupující Mallorcou a Villareal remizoval s Bilbaem. Rozstřílí Real Getafe?

Atlético ztratilo se sestupující Mallorcou a Villareal remizoval s Bilbaem. Rozstřílí Real Getafe?
Atlético ztratilo se sestupující Mallorcou a Villareal remizoval s Bilbaem. Rozstřílí Real Getafe?Flashscore
Občas musíme uznat, že fotbal přináší výsledky, které bychom si ani ve snu nedokázali představit. I tento scénář se dnes stal ve 31. kole španělské La Ligy. Cádiz přivítal Betis Sevilla, Mallorca hostila Atlético Madrid, Villareal Bilbao a Real Madrid Getafe. Gólová hitparáda to sice nebyla, ale o zajímavé výsledky jsme nepřišli.
Reklama
Reklama

Sestupující Cádiz a o Evropskou ligu bojující Betis. Zdá se to jako jasný scénář, ale tak jasné to tedy zase nebylo. Do vedení šel Cádiz po gólu Aleja v 58. minutě. Za dvacet minut už bylo vyrovnáno z kopačky barcelonského odchovance Tella a o dalších 7 později rozhodl Borja Iglesias. Betis tak Cádiz přiblížil blíže sestupu a sám si pomohl v bojích o Evropskou ligu.

Další sestupující s aspirantem na Top 3 v lize. Mallorca s Atléticem měla být jednoznačná záležitost, ale opak byl pravdou. Atlético vystřelilo na branku jen jednou a to je prachbídná bilance.  Zato Mallorca udeřila jednou ze tří pokusů a to ji stačilo na zisk důležitých tří bodů do bojů o záchranu.

V bitvě dvou sousedů ze 7. a 8. místa tabulky se představil Villareal a Athletic Bilbao. Zde nechyběly střely na bránu, ale proměňování šancí. Oba týmy vystřelily pětkrát a více a stále nedokázaly druhý tým porazit. Po gólech Garcii a Pedrazy tak utkání skončilo smírně 1:1.

Poslední bombou dnešního večera je duel Realu Madrid s Getafe. Zde je favorit jasný a to Real, který vede tabulku o 9 bodů před Sevillou. Zápas je stále v začátcích, ale Real tlačí už od první minuty a je jen otázkou času, kdy se dočkáme prvního gólu.

Mallorca - Atlético Madrid 1:0

Branky: 68. Muriqi z pen.

Real Madrid - Getafe 2:0 

Branky: 38. Casemiro, 68. Vázquez.

Villarreal - Bilbao 1:1 

Branky: 60. Pedraza - 43. Raúl García)

Cádiz - Betis Sevilla 1:2 

Branky: 58. Alejo - 78. Tello, 85. Iglesias z pen.