eFotbal

Bale: Konec v repre vás občas napadnout může, ale dokud to jde, tak to není možné

Bale: Konec v repre vás občas napadnout může, ale dokud to jde, tak to není možné
Bale: Konec v repre vás občas napadnout může, ale dokud to jde, tak to není možnéFlashscore
Po nedávném vyřazení na Euru se jeho jméno objevovalo ve spojitosti s koncem reprezentační kariéry, což rezolutně odmítá. Svůj tým chce dovést na další vrcholný mezinárodní turnaj, tentokrát na světový šampionát v Kataru. Wales figuruje ve stejné kvalifikační skupině jako Belgie a Česká republika, proto cesta na MS nebude snadná.
Reklama
Reklama

Ostrovní země nemá rozehranou kvalifikační skupinu špatně, ale potřebuje uhrát co nejvyšší počet bodů, které budou rozhodovat. Favoritem skupiny je Belgie, ale Wales by mohl promluvit do bojů o druhé místo, na které si brousí zoubky také Češi.

 „Bez ohledu na to, co v médiích zaznělo, rozhodně konec reprezentační kariéry neplánuju. Chci se s Walesem dostat na mistrovství světa, nejen pro sebe, ale chci to udělat pro celou naši zemi. Myslím, že by to byl pro náš národ další neuvěřitelný zážitek. Konec reprezentační kariéry vás občas napadnout může, ale dokud to jde, tak to není možné,“ nechal se slyšet Bale na tiskové konferenci.

Po hostování v Tottenhamu se v létě vrátil do Realu, kde mu šéfuje nový kouč Carlo Ancelotti. Změnu trenéra vítá, protože nebylo tajemstvím, že se s bývalým lodivodem Zidanem příliš názorově neshodl. „Lidé si rádi vymýšlí příběhy, které se jim hodí. Vymýšlí se divoké historky, které se ale nezakládají na pravdě. Nikdy jsem neplánoval z Realu odcházet, jen jsem se chtěl soustředit na Euro. Ancelotti mým schopnostem důvěřuje, což je pro mě samozřejmě důležité,“ dodal velšský reprezentant.

Zdroj: tribalfootball.com