eFotbal

Baník je stále i ve fázi hledání ideální sestavy. Potřebuje ji ustálit a některé prvky zautomatizovat

Baník je stále i ve fázi hledání ideální sestavy. Potřebuje ji ustálit a některé prvky zautomatizovat
Baník je stále i ve fázi hledání ideální sestavy. Potřebuje ji ustálit a některé prvky zautomatizovatFlashscore
Devátý Baník bude ve čtvrtém kole Fortuna:ligy potvrzovat domácí výhru se Zlínem, a to proti patnáctým Teplicím, které získaly během úvodních tří zápasů pouhý bod.
Reklama
Reklama

Skláři by však měli dorazit do Vítkovic sebevědomí - poslední vzájemný zápas letos v únoru totiž tamní půdu vyloupili a to poměrem 4:2.

"Cítíme, že je ve hře určitý posun, máme dobré pasáže, ale stále se potýkáme s výpadky. To se nám bohužel stalo v každém utkání. Náš úkol je hledat a najít příčiny, odstranit je, a zápasy dohrát a odehrát ve stabilním výkonu," uvedl na stránkách fcb.cz asistent trenéra David Oulehla.

"Stále jsme i ve fázi hledání ideální sestavy. Potřebujeme ji ustálit a zautomatizovat některé prvky, zatím nám ale do toho vstupovala nějaká zranění. Ale zdravotní stav všech hráčů se postupně zlepšuje. Soupeř má jeden bod, je na předposledním místě, dostává se pod výsledkový tlak. My utkání ale chceme zvládnout a posunout se o nějakou příčku výše," doplnil spolupracovník Pavla Vrby, jehož tým nebude moci o víkendu využít Gigli Ndefeho.

Urputné Teplice nemají vzadu žádné věže, přesto podle Hybše jedou do Vítkovic na Vrbovo území pro body...

Zdroj: fcb.cz