eFotbal

Baník opět slídí i v rámci regionu. Kdo zaujal Grussmanna v Karviné a kdo zase v Opavě?

Baník opět slídí i v rámci regionu. Kdo zaujal Grussmanna v Karviné a kdo zase v Opavě?
Baník opět slídí i v rámci regionu. Kdo zaujal Grussmanna v Karviné a kdo zase v Opavě?Flashscore
Dlouhodobě ambiciózní Baník bývá každé přestupové okno spojován s nejvýraznějšími hráči z regionu a nejinak tomu bude i v létě 2021. S kým vším by mohli za pár týdnů spolupracovat na Bazalech hlavní trenér Ondřej Smetana a jeho nový asistent Tomáš Galásek?
Reklama
Reklama

Aktuálně se spekuluje o dvou tvářích z Karviné a jedné opoře padající Opavy, s tím, že konkrétně jde o třiadvacetiletého stopera Eduarda Santose, o dva roky mladšího středopolaře Tomáše Ostráka a dvaadvacetiletého záložníka Christa Tiéhiho, jehož by se slezský sestup týkat opravdu neměl.

První zmíněný střední obránce z Brazílie, jenž dorostl do výšky 196 centimetrů, dorazil do kádru MFK loni v srpnu a jeho tržní cena by se měla pohybovat okolo 350 tisíc eur. Kromě Baníku o něj má mít zájem také Viktoria Plzeň.

Sportovní ředitel Ostravy Alois Grussmann zákulisně soupeří se západočeskou značkou z Doosan arény také v případě rodáka z Frýdku-Místku, jenž stále patří Kolínu nad Rýnem. Nedávný reprezentant do jednadvaceti let má na transfermarkt.com orientační tržní cenu 750 tisíc eur a bude záležet na tom, jaká nabídka se bude německé protistraně zamlouvat více.

Zatím posledním borcem, jenž je s Baníkem spojován, je pařížský rodák s cenovkou 200 tisíc eur, jenž se v minulosti krátce mihnul také na ostrovech a prošel také francouzským Le Havrem. Kromě ostravského vedení ovšem mládežnický reprezentant Pobřeží slonoviny zaujal také jabloneckého šéfa Miroslava Peltu.

Na mladém Nigerijci z druholigového Prostějova je ještě hodně práce, Sigma to s ním ale zkusí i tak...

Zdroj: sportrevue.isport.blesk.cz