eFotbal

Barca přejela Juventus, Tottenham vyzrál na Arsenal, Feyenoord zaskočil Atlético, Bilbao neprohrálo s Liverpoolem

Barca přejela Juventus, Tottenham vyzrál na Arsenal, Feyenoord zaskočil Atlético, Bilbao neprohrálo s Liverpoolem
Barca přejela Juventus, Tottenham vyzrál na Arsenal, Feyenoord zaskočil Atlético, Bilbao neprohrálo s LiverpoolemFlashscore
Barcelona si v rámci tradičního Joan Gamper Trophy pozvala na Camp Nou Juventus Turín, jehož poslala domů se třemi brankami, o což se postarali Memphis Depay, Martin Braithwaite a Rigui Puig, jenž pečetil skóre v poslední minutě prestižního přáteláku.
Reklama
Reklama

Další dva španělští obři až tak úspěšní nebyli - zatímco Real Madrid pouze bezgólově remizoval s AC Milán, mistr LaLigy Atlético Madrid dokonce nestačilo na Feyenoord Rotterdam, jemuž podlehlo 1:2. V tomto případě nutno podotknout, že svěřenci Diega Simeoneho dostali rozhodující úder v 90. minutě.

Athletic Bilbao si pak připsal cennou remízu s Liverpoolem. Na branku Joty ze třinácté minuty totiž odpověděl baskický celek trefou Berenguera, jenž se zapsal do střelecké listiny osm minut po změně stran. V generálce na start Premier League čeká na Reds další španělský celek Osasuna, s níž se utkají již v pondělí večer.

V čistě londýnském derby mezi Tottenhamem a Arsenalem padl pouze jeden jediný gól a to v 80. minutě, kdy rozesmutnil Kanonýry produktivní Son. Věděli jste o tom, že soubor Mikela Artety během léta stále nezvítězil a kromě tří proher dokázal remizoval jen s Glasgow Ranges?

V ryze italských soubojích se radovali z výher favorité. Neapol přehrála Ascoli a čerstvý účastník Serie B Parma Calcio nestačilo na šampiona Serie A Inter Milán, který si po trefách Brožoviče a Vecina splnil povinnost.

Vybrané víkendové přípravy velkoklubů:

FC Barcelona - Juventus Turín 3:0 (3. Depay, 57. Braithwaite, 90. Puig)

Tottenham Hotspur - Arsenal 1:0 (80. Son)

Real Madrid - AC Milán 0:0

FC Liverpool - Athletic Bilbao 1:1 (13. Jota - 53. Berenguer)

Parma Calcio 1913 - Inter Milán 0:2 (59. Brožovič, 69. Vecino)

Feyenoord Rotterdam - Atlético Madrid 2:1 (18. Linssen, 90. Bannis - 83. Correa)

Ascoli Calcio 1898 - SSC Neapol 1:2

Několik jasných signálů, proč by odchod Messiho mohl Barceloně paradoxně pomoci