eFotbal

Barcelona znovu loví v kádru City. Tentokrát se jí líbí Gabriel Jesus

Barcelona znovu loví v kádru City. Tentokrát se jí líbí Gabriel Jesus
Barcelona znovu loví v kádru City. Tentokrát se jí líbí Gabriel JesusFlashscore
Mezi Nou Campem a Etihadem funguje v posledních měsících relativně čilý obchod. A po přesunu Ferrana Torrese do rodné země by nyní mohl dostat další kapitolu.
Reklama
Reklama

Gabriel Jesus hodlá opustit kádr Pepa Guardioly a Barcelona je ochotná mu hodit “záchranné lano.” Brazilský útočník nastupuje v Manchesteru City nepravidelně a s výhledem na “téměř potvrzený” příchod Erlinga Haalanda, který by si podle představ Guardioly měl předplatit místo na hrotu útoku, by pětadvacetiletý hráč riskoval ještě nižší herní vytížení. Podle informací anglického deníku Daily Mirror tak zvažuje, že City opustil. A zájem měla projevit právě Barcelona.

V Katalánsku totiž Xavi staví nový tým, a v posledním přestupovém období udělal v anglických výprodejích docela solidní terno.  Jesus by se v dresu katalánského gigantu tak mohl připojit ke svému bývalému spoluhráči Ferranu Torresovi a také k bývalému kapitánovi Arsenalu Pierru-Emericku Aubameyangovi. Třetím “Angličanem” v dresu Blaugranas je Adama Traoré, který do Katalánska zamířil z Wolves.

Gabriel Jesus, který v této sezoně vstřelil sedm gólů a zaznamenal 11 asistencí, by podle anglických novinářů měl ve svých pětadvaceti letech Xavimu zapadat do jeho pánů na omlazení kádru a Barcelona má být údajně ochotna do jeho příchodu investovat až 25 milionů liber. Pro Jesuse, který na severu Anglie už kroutí pátý rok by zase mohlo jít o velmi vítaný impuls, který by mu mohl pomoci znovunastartovat jeho v posledních sezónách poněkud zadrhávající kariéru.

zdroj: Daily Mirror