eFotbal

Bassey: Snažím se přenést si herní pohodu z Vlašimi i do Dynama a uvidíme, co to přinese

Bassey: Snažím se přenést si herní pohodu z Vlašimi i do Dynama a uvidíme, co to přinese
Bassey: Snažím se přenést si herní pohodu z Vlašimi i do Dynama a uvidíme, co to přineseFlashscore
Jihočeské Dynamo má za sebou první měření sil na rakouské půdě. S ruským Krasnodarem remizovalo 2:2, s tím, že o vyrovnávací branku mužstva ze Střeleckého ostrova se postaral střídající nigerijský žolík Fortune Akpan Bassey, jenž se do klubu vrátil z hostování ve Vlašimi.
Reklama
Reklama

U jeho trefy ze vzdušného prostoru mu asistoval exolomoucký Martin Sladký. "Mám velkou radost, že jsem se trefil a pomohlo to týmu. Byl jsem na hřišti jenom pár minut, takže mi to může zlepšit sebedůvěru," vyprávěl na webu dynamocb.cz svěřenec kouče Davida Horejše.

Bassey tak navázal na gól z loňské letní přípravy proti Táborsku. "Jsem rád, že mi dal trenér příležitost v posledních minutách a splatil jsem mu to brankou. Musím pracovat dál, abych příležitosti dostával i nadále," přidal dvaadvacetiletý spoluhráč Mršiče, Čoliče či Talovierova.

České Budějovice proti favoritovi rozhodně netahaly za kratší konec a v prvním dějství byly dokonce lepší. "Odehráli jsme skvělé utkání. Hlavně v první půli se nám dařilo a povedly se nám věci, na kterých pracujeme," líčil Bassey.

Mohl by už pravidelně nastupovat v nejvyšší soutěži? "Vyzkoušel jsem si ve Vlašimi hned několik pozic. Nastupoval jsem jako hrotový útočník, ale také jsem naskakoval v záloze nebo na křídle. Snažím se přenést si herní pohodu i do Dynama a uvidíme, co to přinese," uzavřel na dynamocb.cz mladík s minulostí v Ústí nad Labem.

Bosák: Panákovi bych přál, aby se mu konečně splnil sen a mohl si zahrát za Spartu pořádnou porci utkání

Zdroj: dynamocb.cz