eFotbal

Bílý balet řeší příští léto. A kromě ofenzivy chce vyřešit i pozici pravého beka

Bílý balet řeší příští léto. A kromě ofenzivy chce vyřešit i pozici pravého beka
Bílý balet řeší příští léto. A kromě ofenzivy chce vyřešit i pozici pravého bekaFlashscore
Real Madrid se do následujících měsíců zaměřuje především na Kyliana Mbappého, posílit ale potřebuje i oba kraje defenzivní řady. A už v příštím roce bude dle španělského listu Diario AS nabízet za kapitána londýnské Chelsea.
Reklama
Reklama

Kylian Mbappé byl pro Real Madrid prioritou, francouzský útočník ale nakonec přeci jen setrval v Paříži. To ovšem nic neznamená a zdá se naprosto jasné, že útočník Paris St. Germain posílí Bílý balet příští léto zdarma v pozici volného hráče.

Posílení záložní řady se vydařilo po příchodu Judeho Bellinghama, nyní tak na řadu přichází defenzivní linie. Podle deníku Marca přichází v úvahu Alphonso Davies jakožto nový levý obránce. Kanaďan je aktuálně hráčem Bayernu Mnichov, nový kontrakt ale dosud nepodepsal a pokud se tak v nejbližších měsících nestane, byl by německý gigant nucen Daviese prodat.

Výrazněji se ale hovoří především o pozici pravého obránce, neboť Dani Carvajal je v posledním roce pod poměrně velký tlakem, jelikož nepředvádí adekvátní a spolehlivé výkony.

Dle španělského listu Diario AS si Bílý balet vyhlédl Reece Jamese z londýnské Chelsea a v následujícím roce by měl být pro úřadujícího španělského vicemistra prioritou.

James, momentálně kapitán londýnského velkoklubu, má ale v posledních letech poměrně mnoho zdravotních trablů a Real Madrid tak musí dobře zvážit vše pro a proti, než za anglického obránce nabídne. Podle webu transfermarkt.com má James tržní hodnotu ve výši pětašedesáti milionů eur. 

Real omlazuje a Modrič s Kroosem budou muset brzy uvolnit místo mladším. Kteří 3 další hráči odejdou s nimi?