eFotbal

Boleslav má kádr, že by jí ho mohli závidět. Kteří bývalí reprezentanti by měli vytáhnout tým z průměru?

Boleslav má kádr, že by jí ho mohli závidět. Kteří bývalí reprezentanti by měli vytáhnout tým z průměru?
Boleslav má kádr, že by jí ho mohli závidět. Kteří bývalí reprezentanti by měli vytáhnout tým z průměru?Flashscore
Mladé Boleslavi se v posledních několika sezónách příliš nedaří. Klub z města aut, který hned druhou sezónu po svém postupu do nejvyšší české fotbalové soutěže nahlédl do předkola Ligy mistrů a měl pravidelně vyprodáno, nyní okupuje až dvanáctou příčku v lize. A fanoušci? Ti v Boleslavi na fotbal také dávno nechodí. I přesto, že má klub na soupisce těchto několik bývalých reprezentačních fotbalistů.
Reklama
Reklama

Marek Suchý

Když v létě tento zkušený obránce se zkušenosmi z německé Bundesligy či ruské Premier Ligy přišel, kdekdo asi očekával, že budou mít Středočeši prakticky neprostupnou obranu. Zatím to tak ale úplně není. Sedmnáct inkasovaných gólů (z toho pět v posledním kole se Slováckem) Mladé Boleslavi jde především za bývalým reprezentačním stoperem.

Marek Matějovský

Dlouholetý kapitán Středočechů a ochovanec Mladé Boleslavi stále rozdává perfektní míče. Je největší osobností týmu. Možnáuž trochu pomalejší, ale stále geniální spílmachr Boleslavi však doplácí na to, že se jeho spoluhráčům nedaří střelecky.

Jiří Skalák

Skalák po svém nepříliš povedeném zahraničním angažmá v Anglii zatím nenachází tu pravou formu, s jakou z města aut odcházel. Jistě, na českou ligu to stačí, ale přesto trenér Jarolím od devětadvacetiletého zkušeného fotbalisty očekává asi o něco víc. A hloupé vyloučení v osmém kole s Libercem stálo Boleslav pod Ještědem pravděpodobně i všechny tři body.

Milan Škoda

Ani ostrostřelec Škoda, který v dresu Boleslavi nahradil svého bratra Michala, nepodává v Boleslavi špatné výkony. Vždyť se zatím postaral o čtyři z patnácti vstřelených gólů fotbalistů v modrobílých dresech. Na druhou stranu, Boleslav si v každém zápase vytvoří spoustu dobrých šancí, ale góly moc nepřibývají. A to jde i na vrub zkušeného snajpra...

Nestárnoucí Ibrahimovič byl opět povolán do reprezentace. Má Švédsku pomoci ke druhému místu