eFotbal

Boleslavský Zmrhal: Všichni jsme se trošku uklidnili, takže cítím, že jako tým jdeme nahoru

Boleslavský Zmrhal: Všichni jsme se trošku uklidnili, takže cítím, že jako tým jdeme nahoru
Boleslavský Zmrhal: Všichni jsme se trošku uklidnili, takže cítím, že jako tým jdeme nahoruFlashscore
Mladá Boleslav vyhrála dva ligové zápasy za sebou a v obou z nich se podařilo skórovat Jaromíru Zmrhalovi. I díky jeho přičinění tak soubor Karla Jarolíma prchá ze sestupových vod a přibližuje se středu tabulky.
Reklama
Reklama

Náskok sedmi bodů na sestupové místo už má nějakou váhu. "Rozhodnuto určitě není. Musíme se soustředit sami na sebe a dál dávat do hry maximum," burcoval idnes.cz citovaný sedmadvacetiletý středopolař.

Ten si od svého příchodu do Boleslavi připsal třetí trefu a jednu gólovou asistenci. "Jsme moc rádi, že jsme potvrdili vítězství z Teplic a máme další tři body," liboval si po skalpu Opavy kmenový hráč Brescie, jehož slova nabídl web idnes.cz.

Už je tým z města automobilů výkonnostně výš, než tomu bylo dva měsíce zpět? "Všichni jsme se trošku uklidnili, takže cítím, že jako tým jdeme nahoru. Začínáme se víc a víc sehrávat, na mužstvu je to znát. Musíme takhle hrát dál, potvrzovat dobré výkony a střílet góly," přidal na serveru idnes.cz exslávista.

A co vůbec říká své střelecké fazoně z posledních dní? "Za vstřelenou branku jsem rád, ale kromě ní jsem měl další dvě výborné šance, alespoň jednu jsem měl proměnit. V prvním případě jsem to trochu prováhal, ve druhém mi balon trochu utekl. Určitě jsem ty situace mohl vyřešit lépe," uvědomoval si kolega Skaláka, Škody, Drchala a spol., jehož celek se hned v úterý odpoledne představí v Ostravě.

Rada nad zlato! Řekl si impulzivní lišák z Jablonce o místo Adriana Guľy?

Zdroj: idnes.cz