eFotbal

Bral jsem to tak nějak normálně, komentoval půlroční čekání na gól po protržení střelecké smůly Tecl

Bral jsem to tak nějak normálně, komentoval půlroční čekání na gól po protržení střelecké smůly Tecl
Bral jsem to tak nějak normálně, komentoval půlroční čekání na gól po protržení střelecké smůly TeclFlashscore
Hradec na “domácím” hřišti až do posledních minut trápil Spartu, Plzeň dokázal dokonce na začátku ročníku obrat o všechny tři body. Střetnutí se třetím členem české špičky se nicméně Hradci nepovedlo. A proti Slavii inkasovali pět gólů. K nemalé spokojenosti Stanislava Tecla.
Reklama
Reklama

“Čekali jsme že to bude hrozně těžký zápas, protože známe trenéra Koubka a víme že umí připravit svůj tým na soupeře. Nám hrozně pomohl první gól, který padl hned z první akce. Pak už si myslím, že jsme hráli dobře a zaslouženě vyhráli,” hlásil po zápase na tiskové konferenci útočník Stanislav Tecl, který stejně jako Ondřej Lingr, si připsal hned dva góly. 

“Doufám, že mi vstřelené dva góly pomůžou. Ale zase se budu opakovat, když hraju a ten tým vyhraje, tak není podstatné kdo ty góly dá. Ale samozřejmě radost z toho mám,” připustil Tecl s tím, že jej dlouhý čas bez branky nestresoval. Slávistický útočník se naposledy trefil v září proti Slovácku, od té doby jeho střelecké vlohy mlčely. “Já byl dlouhou dobu zraněný, takže mě znervózňovalo spíš to. Jinak jsem to bral nějak tak normálně, zápasy jdou rychle po sobě, člověk nemá čase se nad tím moc zamýšlet,” prohlásil svůj relativní klid Stanislav Tecl.

Otázku na minely Hradce, když už v 27. minutě sáhl trenér Koubek k nepříliš časté výměně na místě gólmana když Fendricha nahradil Vízek, Tecl komentovat nechtěl. “Ježiš, to já nevím, to mi ani nepřijde korektní hodnotit. To ať si odpoví trenéři Hradce,” držel basu se soupeřovými gólmany útočník Slavie. “Mě by se asi taky nelíbilo, kdyby mě někdo ze soupeřů takhle osobně hodnotil,” dodal Tecl.

zdroj: slavia.cz