eFotbal

Brazilec Felipe mizí ze struktur Slavie v tichosti a dva roky před koncem smlouvy. Vrací se zpět domů...

eFotbal
Brazilec Felipe mizí ze struktur Slavie v tichosti a dva roky před koncem smlouvy. Vrací se zpět domů...
Brazilec Felipe mizí ze struktur Slavie v tichosti a dva roky před koncem smlouvy. Vrací se zpět domů...Flashscore
Kromě Davida Zimy a Abdallaha Simy skončil ve Slavii také mladý Brazilec João Felipe, jenž tak ovšem učinil oproti dvěma zmíněným borcům mířícím do Itálie, respektive Anglie, poměrně v tichosti.
Reklama
Reklama

Rodák z Cruzeira se vrátil z Česka do rodné země necelé dva roky před vypršením pracovní dohody a to po dohodě obou zúčastněných stran.

"Brazilský křídelník João Felipe vyjádřil přání vrátit se domů do Brazílie. Jeho působení ve Slavii, od kterého obě strany očekávaly více, bylo tak ukončeno. Joãovi přejeme mnoho štěstí v životě i v další kariéře," citoval web sport.cz stanovisko sešívané mládeže.

V UEFA Youth League zářící Felipe měl přitom s úřadujícím mistrem Fortuna:ligy podepsanou smlouvu až do léta 2023 a v roce 2019 se do něj vkládaly velké naděje. Sám forvard tehdy hovořil o tom, že je v Praze velmi šťastný a že prožívá v české metropoli nejlepší fázi svého života a žije svůj sen.

Šance v A-týmu pod Jindřichem Trpišovským však dlouho nepřišla a mladý ofenzivní fotbalista se navíc nedokázal výrazněji prosadit ani v béčku hrajícím ČFL.

Pokud jde o první tým vršovického "S", dvacetiletý rychlík tak opustil českou půdu po jednom vystoupení v MOL Cupu a šestnácti prvoligových minutách proti Jablonci, které si připsal před rokem a čtvrt proti Jablonci.

Glosa Honzy Rajnocha: Slavia v Konferenční lize? Ztráta prestiže, ale šance pro mladé i možnost vydělat

Zdroj: sport.cz