eFotbal

Brighton se po změně trenéra stále hledá. Crystal otočil utkání s Wolverhamptonem

Brighton se po změně trenéra stále hledá. Crystal otočil utkání s Wolverhamptonem
Brighton se po změně trenéra stále hledá. Crystal otočil utkání s WolverhamptonemFlashscore
Co opustil Graham Potter trenérské řady Brightonu, vymizel z mužstva jakýsi herní soulad. Tým, jenž svými výkony zaskočil nejednoho velikána, nyní doma nedokázal přemoct ani nejslabší celek tabulky.
Reklama
Reklama

Nottingham Forest je bezpochyby papírově nejslabším článkem jinak nabité Premier League. Doposud se v sezoně radoval pouze z jedné výhry, která navíc přišla před více jak osmi zápasy.

Ani na půdě Brightonu Nottingham nehýřil větší aktivitou, zato ale dokázal kompaktně bránit. Snahy útočného tria ve složení Lallany, Welbecka a Grosse buďto končily na skálopevné obraně soupeře, anebo v rukavicích gólmana Hendersona. Ačkoliv si hosté sami prakticky nic nevypracovali, domů se vrací s bodem za bezgólovou remízu.

Parádní otočka v podání Crystalu

Crystal Palace v duelu proti Wolverhamptonu navázal na svoji zlepšující se formu a ukázal, že se dokáže poprat i s nepříznivě se vyvíjejícím utkáním. Vlci se zásluhou Traorého dostali po půl hodině hry do vedení, ale po změně stran úřadovali Eze se Zahou, kteří Orlům zajistili výhru 2:1.

Wolves tak navzdory svým ambicím dále padají tabulkou. Mužstvo, jež určitě chtělo útočit na příčky zajištující účast v evropských pohárech, se momentálně nachází těsně nad sestupovým pásmem. Není vyloučena ani další změna trenéra.

Premier League, 11. kolo:

Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest 0:0

Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers 2:1

Branky: 47. Eberechi Eze, 70. Wilfried Zaha - 31. Adama Traoré