eFotbal

Brighton se začíná uculovat. Už nyní je jasné, že Mac Allister je velmi štědrým vánočním dárkem

Brighton se začíná uculovat. Už nyní je jasné, že Mac Allister je velmi štědrým vánočním dárkem
Brighton se začíná uculovat. Už nyní je jasné, že Mac Allister je velmi štědrým vánočním dárkemFlashscore
Britský list Give Me Sport reaguje na zprávy o možném stěhování středního záložníka Alexis Mac Allister. Ještě před pár týdny jej mnoho lidí v Evropě neznalo, ale v barvách Argentiny se výraznou měrou podílel na zisku vytouženého mistrovského titulu. Není proto náhodou, že Brigton se už začíná uculovat, neboť tahle tvář je velmi štědrým vánočním dárkem.
Reklama
Reklama

Jeho odchod se očekává již v lednu a třiadvacetiletý záložník by se měl přesunout na zvučnější adresu. Brighton učinil v říjnu skvělý tah, když s hráčem uzavřel nový kontrakt, díky kterému si nyní mohou diktovat lepší podmínky za jeho uvolnění.

Seagulls větří aktuálně zájem Tottenhamu, který se skrze slova tamního kouče Antonia Conteho nechal slyšet, že má o hráče skutečný zájem.

Mac Allister se zdá být jako úkaz, ale pravdou je, že vzestup na Ostrovech vykázali již pod taktovkou Grahamaa Pottera, než přijal výzvu z Chelsea.

Tottenham je pouhou špičkou ledovce a Give Me Sport hovoří i o dalších zájemcích z Ostrovů i zbytku Evropy. Jisté je, že tento odchod z Amex Stadium bude stát pořádný balík.

Spurs přispěchali i s možností, že by hráč změnil klubové barvy až v létě a zbytek sezóny mohl setrvat v Brightonu. Vedení ale unáhlené kroky nejspíše dělat nebude a počká si i na ostatní nabídky.