eFotbal

Brno přišlo v Plzni o Řezníčka: Doufám, že začátek jara stihnu. Obvykle se hojím dobře, tak snad to bude i tento případ

Brno přišlo v Plzni o Řezníčka: Doufám, že začátek jara stihnu. Obvykle se hojím dobře, tak snad to bude i tento případ
Brno přišlo v Plzni o Řezníčka: Doufám, že začátek jara stihnu. Obvykle se hojím dobře, tak snad to bude i tento případFlashscore
Zbrojovka se vrátila ze západních Čech s cennou remízou proti tamní Viktorii (1:1). Hlavního kouče Richarda Dostálka však nepotěšilo zranění třiatřicetiletého Jakuba Řezníčka.
Reklama
Reklama

Druhý nejlepší střelec podzimní části FNL s deseti brankami, jenž proti Plzni i skóroval, si totiž v průběhu přípravného duelu poranil kotník a čeká ho tréninková i zápasová pauza.

Na březnový rozjezd druholigové soutěže už by však rád byl připraven. "Mám prasklinku v kotníku. Neměla by být moc velká, takže doufám, že v řádu několika týdnů bych měl být zase v pořádku," nechal se slyšet webem idnes.cz citovaný zkušený útočník, který se zranil po souboji s Luďkem Pernicou.

V nemocnici měl bývalý ofenzivní hráč Ružomberoku, Mladé Boleslavi, Českých Budějovic, Příbrami, Sparty, Lokerenu. Teplic i Sigmy decentní protekci...

"V Plzni jsem hrál, tak mi tam kluci pomohli a v nemocnici mě hned vzali. Udělali mi rentgen a CT. Dostal jsem jenom dlahu a berle, s tím, že výsledky budou posílat mému doktorovi do Prahy. S tím budu řešit, co dál. Ještě je brzo odhadovat. Doufám, že začátek jara stihnu. Obvykle se hojím dobře, tak snad to bude i tento případ," pokračoval ostřílený kolega Zavadila a spol.

Kromě něj nedohrál zápas také obránce Jan Štěrba, jenž střídal krátce před koncem kvůli svalu a brněnský realizační tým nechtěl nic riskovat. V sobotu tak půjde Brno na Vyškov zřejmě bez obou jmenovaných.

Potočný jako hroťák? Až získá další sebevědomí, tak to pro nás bude jen dobře, hlásí Horváth

Zdroj: idnes.cz