eFotbal

Brzký konec kvůli lenosti? Alli se hlásí v Turecku

Brzký konec kvůli lenosti? Alli se hlásí v Turecku
Brzký konec kvůli lenosti? Alli se hlásí v TureckuFlashscore
Zaručený návod na to, jak si během několika sezón zničit kariéru? Velký talent Albionu Dele Alli ukončil své působení na ostrovech a vydal se hledat štěstí do Turecka.
Reklama
Reklama

Talent, kterému se předpovídala zářivá budoucnost. Před pěti lety byl považován za jednoho z nejlepších hráčů na ostrovech. Dele Alli vlétl do Premier League jako uragán a svými výkony táhl Tottenham nahoru.

Spurs však převzal José Mourinho a to byl Deleho konec. Mourinho přišel s mnoha změnami, které Dele nemohl nebo nechtěl skousnout. Musel svou hru změnit k obrazu trenéra, ale místo toho se přestal snažit a leností se obral o příležitost.

Po odchodu Mourinha si už nezahrál a plynule putoval dál do Evertonu, kde si ho vybral Frank Lampard. Zde však vydržel pouhou jednu sezónu, ve které odehrál 11 zápasů. I proto se rozhodl přijmout nabídku z Turecka, kde by mohl svou kariéru restartovat.

Jeho novým zaměstnavatelem se stane Besiktas Istanbul. Hostování obsahuje i klauzuli o koupi, které může Besiktas využít na konci sezóny. Pro Alliho se jedná o impuls a možná i poslední šanci na to hrát fotbal na nejvyšší úrovni.

zdroj: Fabrizio Romano