eFotbal

Budoucnost Di Maríi? Argentinská hvězda otevřeně přiznala, kteří dravci s ním jednají

Budoucnost Di Maríi? Argentinská hvězda otevřeně přiznala, kteří dravci s ním jednají
Budoucnost Di Maríi? Argentinská hvězda otevřeně přiznala, kteří dravci s ním jednajíFlashscore
Před pár týdny se emotivně loučil s fanoušky v Paříži, aby se vydal vstříc další kariérní výzvě. Čtyřiatřicetiletý argentinský legionář Ángel Di María se s PSG nedohodl na prodloužení smlouvy, ale o zájemce rozhodně nouzi nemá. Nyní otevřeně přiznal, kteří dravci s ním jednají a žádají jeho podpis.
Reklama
Reklama

Jako volný hráč je pro mnohé velkým lákadlem. Di María si aktuálně užívá dovolené s rodinou, ale jak sám přiznal, již brzy se bude muset rozhodnout, které volání vyslyší. Z PSG si odnáší skvělou vizitku, neboť v Parku Princů odehrál téměř 300 zápasů, ve kterých zaznamenal 93 branek a 119 asistencí.

Výraznou měrou se podílel na pěti titulech v Ligue 1, stejnému počtu trofejí v Coupe de France a ve čtyřech případech slavil se svými spoluhráči také Coupe de la Ligue. Jeho centry děsily každou defenzivu a věk mu zatím rozhodně nebrání v tom, aby svůj talent mohl prodávat i nadále.

Aktuálně se hovoří o dvou obdivovatelích, které i samotný hráč potvrdil. Stará dáma v něm vidí potenciální náhradu za Dybalu, katalánský gigant by jím chtěl nahradit Dembélého. „Juventus je největší klub v Itálii a vím, že se na mě už ptali. Mohu potvrdit, že i Barcelona je ve hře. Obě adresy jsou lákavé a zatím jsem se ještě nerozhodl. Dejte mi ještě chvíli a vše se včas dozvíte,“ nechal se slyšet Di María.

Zdroj: sportskeeda.com