eFotbal

Budu tvrdě pracovat, hlásí těsně po podpisu na Střelnici čerstvá kamerunská akvizice Jablonce z Vyškova

Budu tvrdě pracovat, hlásí těsně po podpisu na Střelnici čerstvá kamerunská akvizice Jablonce z Vyškova
Budu tvrdě pracovat, hlásí těsně po podpisu na Střelnici čerstvá kamerunská akvizice Jablonce z VyškovaFlashscore
Severočeský Jablonec by rád v nové sezóně figuroval na mnohem lepších příčkách než v té uplynulé. Třinácté místo v tabulce odnesl odvoláním trenér David Horejš a jeho nástupce klub zatím stále neoznámil. To však neznamená, že změny v kádru již neprobíhají. Z druholigového Vyškova zamířil na Střelnici kamerunský ofenzivní záložník Alexis Alégué.
Reklama
Reklama

Šestadvacetiletý africký legionář hrál v minulosti v dresu Nantes první ligu ve Francii, kde působil i v nižších soutěžích. Do Vyškova přišel před minulou sezonou a ihned se zařadil k oporám, o čemž dokládá i 7 soutěžních branek a 14 asistencí.

„Druhá liga byla hodně tvrdá a fyzicky náročná. Ale sezona se mi líbila, odvedli jsme dobrou práci. Teď hlavně chci, aby Jablonec vyhrával. A jestli dám gól nebo si připíšu asistenci, na tom mi nezáleží,“ nechal se slyšet Alégué, jenž je po Gruzínci Vachtangu Čanturišvilim a útočníkovi Matěji Náprstkovi třetí letní posilou klubu.

„Jsem moc rád, že jsem v Jablonci podepsal smlouvu. Je to pro mě nová motivace a jsem natěšený, že jsem tady. Budu se snažit udělat to nejlepší, abych byl pro klub platný. Budu pracovat tvrdě, abychom s týmem dosáhli dobrých výsledků. Hlavně chci, aby Jablonec vyhrával. A jestli dám gól nebo asistenci, na tom mi nezáleží. Důležitý je tým a uvidíme, jaká bude sezóna,“ dodala nová tvář Jablonce na klubových stránkách.

Chceme přivést dva až čtyři hráče, tvrdí Šumulikoski. U Kima věří, že ho ve správný čas dokáže zpeněžit