eFotbal

Celta Vigo zachránila remízu v nastavení. Barcelona porazila Sevillu

Celta Vigo zachránila remízu v nastavení. Barcelona porazila Sevillu
Celta Vigo zachránila remízu v nastavení. Barcelona porazila SevilluFlashscore
Předehrávkový souboj pětadvacátého kola La Ligy nabídl dvě penalty a remízu mezi Levante a Bilbaem. Eibar v sobotu po obědě remizoval s Huescou. Barcelona zvládla duel na hřišti Sevilly.
Reklama
Reklama

Levante, tým z Valencie, doma šlo nad Athleticem Bilbao do vedení ve 33. minutě, kdy penaltu proměnil Roger. Šanci skórovat z puntíku ale dostalo ve druhé půli i Bilbao, za které se nemýlil Raul Garcia. Ze hry tak branka nepadla a týmy se rozešly za stavu 1:1, nadále tak zůstávají (alespoň zatím) sousedy v tabulce.

Poslední dvacátou Huescu a šestnáctý Eibar dělí pouze dva body a oba týmy mají co dělat, aby se letos v lize udržely. Postavení v tabulce odpovídal průběh i výsledek vzájemného zápasu. Vše podstatné se ale stalo až po 80. minutě, Huesca šla prvně do vedení, Eibar ale stihl srovnat a oba týmy se tak rozešly za stavu 1:1.

Sevilla s českým brankářem Tomášem Vaclíkem na lavičce doma podlehla Barceloně 0:2. Domácí defenzíva poprvé inkasovala ve 29. minutě. Dembelého branka se zdála býti vítězná a Sevilla se do konce zápasu opravdu neprosadila, vítězství naopak ještě před koncem pečetil Lionel Messi. Barcelona tak potvrdila roli favorita a na stadionu Sancheze Pizjuana zvítězila a ukázala tak dobrou formu v rámci La Ligy.

La Liga, 25. kolo:

Levante - Athletic Bilbao 1:1 (1:0)Branky: 33. Roger (pen.) - 56. García (pen.)

Eibar - Huesca 1:1 (0:0) Branky: 83. Diop - 81. Ramirez

Sevilla - Barcelona 0:2 (0:1) Branky: 29. Dembelé, 85. Messi

Celta Vigo - Valladolid 1:1 

Branky: 90+4. Murillo - 70. Orellana

Cádiz - Betis 0:1 

Branky: 84. Juanmi)

Granada - Elche 2:1 

Branky: 31. Quina, 79. Puertas - 40. Boye