eFotbal

Černí koně blížícího se MS v Kataru: Které mladé pušky by mohly vystřelit do hvězdného nebe?

Černí koně blížícího se MS v Kataru: Které mladé pušky by mohly vystřelit do hvězdného nebe?
Černí koně blížícího se MS v Kataru: Které mladé pušky by mohly vystřelit do hvězdného nebe?Flashscore
Mezinárodní turnaje umí objevit zajímavé hráče, kteří si svými výkony řeknou o lukrativní smlouvy na vyhlášených adresách. Očekává se, že nejinak tomu bude i na letošním světovém šampionátu v Kataru. Podívejme se na kvintet mladých pušek, který by mohl během MS vystřelit do hvězdného nebe.
Reklama
Reklama
5) Julián Álvarez (Argentina)

O jeho schopnostech se básní nejen v jeho rodné zemi. Součástka River Plate si získala již pozornost v Evropě a po světovém šampionátu by se mohla na starý kontinent přesunout za zajímavou sumu. Álvarez je komplexním hráčem, který disponuje skvělým tempem a jedovatými střelami. Jednadvacetiletý mladík by po boku hvězd jako Messi, Martínez či Di María mohl zazářit.

4) Anthony (Brazílie)

Talentované křídlo Ajaxu Amsterdam v této sezóně ohromuje fanoušky nizozemské nejvyšší soutěže. Poměrně rychle se etabloval na evropský fotbal a jeho jméno je spojováno s celou řadou zajímavých adres. Pokud by se mu dařilo také v Kataru, mohl by si začít vybírat, kterou další výzvu přijme. Technicky zdatný ofenzivní hráč v této sezóně posbíral již osm branek a pět asistencí.

3) Florian Wirtz (Německo)

V Bundeslige na něj pějí ódy na každém rohu a i jeho týmový parťák Patrik Schick chválil jeho mimořádný talent. Bayer Leverkusen si mne ruce, neboť osmnáctiletý ofenzivní záložník disponuje velkým darem, který by mohl být náležitě zpeněžen. Pokud se mu bude dařit i v národních barvách na světovém šampionátu, mola by jeho cenovka ještě výrazně stoupnout.

2) Dušan Vlahovič (Srbsko)

Srbský internacionál si na počet obdivovatelů rozhodně nemůže stěžovat. V italské Fiorentině se mu střelecky daří, i proto je jeho jméno spojováno například s Juventusem či giganty z Ostrovů. Jednadvacetiletý talent zřejmě v létě změní klubové barvy, ale na světovém šampionátu by mohl pomoci i svému chlebodárci, který by si mohl nárokovat mnohem tučnější odstupné.

1) Vinícius Júnior (Brazílie)

Jeho jméno už je známé nějakou tu dobu a své schopnosti dokázal již náležitě prodat v barvách Bílého baletu. Jeho hru zdobí neuvěřitelné momenty, při kterých na hrací ploše doslova kouzlí, ale i průměrné výkony, které sráží jeho vizitku. Pod taktovkou kouče Ancelottiho je však patrné, že se zlepšil v různých aspektech své hry a zlepšil i své zakončení. Ačkoliv se v národním výběru Brazílie bude možná vsázet na jiné střelce, Vinícius Júnior by mohl všechny příjemně překvapit. Nepředpokládá se, že by jej pak chtěl Real pouštět do světa, ale kdyby se tak stalo, tak by to nebylo za malý peníz.

Zdroj: sportskeeda.com