eFotbal

Chelsea se po bláznivém rozhazování zaměřila na udržení Mounta. Chtěla by mu přivést i parťáka z West Hamu

Chelsea se po bláznivém rozhazování zaměřila na udržení Mounta. Chtěla by mu přivést i parťáka z West Hamu
Chelsea se po bláznivém rozhazování zaměřila na udržení Mounta. Chtěla by mu přivést i parťáka z West HamuFlashscore
Chelsea má za sebou hodně hektické přestupové období, během něhož rozházela 321 milionů liber. Po konci zimního přestupového období se londýnský klub zaměřil na nový cíl – udržet ve svém kádru záložníka Masona Mounta.
Reklama
Reklama

Spolumajitel klubu Todd Boehly už loni potvrdil, že prodloužení kontraktu s Masonem Mountem a Reecem Jamesem je pro něj priorita. A zatímco James podepsal novou šestiletou smlouvu už v září, Mount se s klubem nedohodl.

To by se teď ale mělo změnit. Podle webu 90min.com je dohoda mezi čtyřiadvacetiletým hráčem a klubem blízko. Chelsea je prý připravena udělat z Mounta jednoho ze svých nejlépe placených fotbalistů.

Podle všeho tak Mount odolá vábení jiných velkoklubů a spojí svou budoucnost s klubem, který se rozhodně nebojí utrácet a má velké plány.

Jazýčkem na miskách vah při Mountově rozhodování o budoucnosti by mohl být i možný příchod jeho kamaráda a parťáka z reprezentace Declana Rice, o kterého Chelsea hodně stojí. Záložníka West Hamu teď sice přemlouvá také konkurenční Arsenal, ale představa, že Mount s Ricem setkají v jedné kabině, by mohla oběma kamarádům vyhovovat. Chelsea by tak podepsáním Mounta mohla získat také výhodu v přetahované o Rice.