eFotbal

Chelsea volá ztraceného syna. Návratu na Stamford Bridge brání již jen zdravotní prohlídka

Chelsea volá ztraceného syna. Návratu na Stamford Bridge brání již jen zdravotní prohlídka
Chelsea volá ztraceného syna. Návratu na Stamford Bridge brání již jen zdravotní prohlídkaFlashscore
Triumf v italské Serii A sebou přinesl dle očekávání zvýšený zájem o hráče Interu Milán. Trenér Antonio Conte se rozhodl rozvázat spolupráci a zdá se, že Nerazzurri dál vyklízejí ambice na zisk další cenné trofeje. Podle webu Fotball Italia by na startu nového týdne měli přijít o svou hlavní palebnou sílu, kterou je belgický kanonýr Romelu Lukaku.
Reklama
Reklama

Osmadvacetiletý útočník se má stát staronovou akvizicí londýnské Chelsea, která si na něj již delší dobu brousí zoubky. Jeho přesunu ze San Sira na Stamford Bridge brání již jen poslední formality jako například zdravotní prohlídka, kterou má absolvovat již v neděli.

Britská televizní stanice Sky Sports skloňovala i částku, za kterou došlo mezi oběma kluby ke shodě. Londýnský gigant má za Lukaka zaplatit celkem 97,5 milionů liber, což z něj udělá nejdražší posilu v historii Blues.

Na stole letí pětiletý kontrakt, který by z Lukaka učinil druhého nejdražšího hráče anglické Premier League. Prvenství již pár dní drží Jack Grealish, za kterého neváhali Citizens zaplatit Aston Ville rovných 100 milionů liber.

Zdroj: football-italia.net