eFotbal

Chorý o náročném programu Viktorie: Připadáme si jako hokejisté, ale určitě se nebudeme na nic vymlouvat

Chorý o náročném programu Viktorie: Připadáme si jako hokejisté, ale určitě se nebudeme na nic vymlouvat
Chorý o náročném programu Viktorie: Připadáme si jako hokejisté, ale určitě se nebudeme na nic vymlouvatFlashscore
Jestli je někdo na domácí mapě expertem na těsné výsledky, pak mistrovská Viktoria Plzeň, jež naposledy triumfovala o více než jeden gól v závěru července proti HJK Helsinki.
Reklama
Reklama

Naposledy z toho byly tři body proti Dynamu České Budějovice, o čemž se rozhodlo až ve čtvrté minutě nastavení.

"Je jedno, kdo ten gól dá, hlavně, když vyhrajeme. Teď máme výsledky většinou o jednu branku, ale vytvořili jsme si mnohem víc situací, jež jsme mohli proměnit. Já sám jsem měl hlavičku, která letěla těsně vedle. Měla skončit v bráně a ten zápas mohl vypadal úplně jinak," pronesl na webu fcviktoria.cz Tomáš Chorý.

"Zase jsme si to zkomplikovali, tentokrát až do posledních sekund, ale nakonec máme tři body. Hrajeme opravdu až do posledních vteřin a teď se nám to vydařilo. Ukázali jsme charakter mužstva,“ přidal na klubových stránkách nositel čísla 25.

Náročný program letošního účastníka Ligy mistrů navíc nepolevuje - už ve středu večer jde soubor Michala Bílka v Doosan aréně na 1. FC Slovácko. Jak se nyní západočeská družina cítí?

"Připadáme si jako hokejisté, ale určitě se nebudeme na nic vymlouvat. Jsme šťastní, že hrajeme Evropu, to jsme si všichni přáli," uzavřel na fcviktoria.cz optimisticky naladěný dlouhán ze Štruncových sadů.

Slavia se porazit dá, míní zklamaný Dostálek a avizuje změny: Hráčům jsme řekli, že se sestavu chystáme protočit

Zdroj: fcviktoria.cz