eFotbal

Choutky Rudých ďáblů na hráčském trhu zahrnují loupení v Marseille, Dortmundu i domácí soutěži

Choutky Rudých ďáblů na hráčském trhu zahrnují loupení v Marseille, Dortmundu i domácí soutěži
Choutky Rudých ďáblů na hráčském trhu zahrnují loupení v Marseille, Dortmundu i domácí soutěžiFlashscore
Podzim plný rozporuplných momentů, který jednoho z adeptů na mistrovský titul odsunul v tabulce až na aktuální sedmé místo a nabídl také trenérskou rošádu. Na Old Trafford však nehází předčasně flintu do žita a zvažují, jak kádr plný zajímavých hráčů doplnit o dříče, kteří by během jara obstarali minimálně účast v elitní čtyřce zaručující účast v dalším ročníku Ligy mistrů.
Reklama
Reklama

Sky Sports přispěchalo se zprávou, že prioritou Manchesteru United pro leden je získat novou tvář do zálohy. Jedním z adeptů na rudý dres je francouzský legionář se senegalskými kořeny Boubacar Kamara. Marseille již počítá s jeho odchodem, ale mezi zájemci se také hlásí Newcastle United a AS Řím.

Delší dobu je již s Rudými ďábly spojován Rúben Neves, který byl žádaným zbožím již za vlády norského kouče Solskjaera. Jeho nástupce Ralf Rangnick je však v tomto případě opatrný, neboť tuší, že se nejedná o levnou investici. Neves je navíc u Wolves spokojený, proto jeho chlebodárce může tlačit na pilu v otázce odstupného.

Nová tvář by se však mohla objevit také v defenzivní řadě. Manchester United údajně již zahájil rozhovory s agentem obránce Dan-Alexem Zagadouem, který má do června platný kontrakt s Borussií Dortmund. Dvaadvacetiletý talent je velkým oblíbencem Rangnicka a očekává se, že by mohl být zajištěn ve prospěch ostrovního giganta.

Baník - Karviná, Arsenal - Liverpool, Bayern - Gladbach, West Ham - Leeds, Juventus - Neapol!

Zdroj: skysports.com