eFotbal

Chtěli jsme držet co nejdéle bezbrankový stav, ale rozhodla kvalita, prozradil Jarábek. Trpišovský Karvinou pochválil

Chtěli jsme držet co nejdéle bezbrankový stav, ale rozhodla kvalita, prozradil Jarábek. Trpišovský Karvinou pochválil
Chtěli jsme držet co nejdéle bezbrankový stav, ale rozhodla kvalita, prozradil Jarábek. Trpišovský Karvinou pochválilFlashscore
Slavia zvítězila na hřišti Karviné 3:1, v poslední desetiminutovce ale měla na mále, inkasovala a nebýt gólu Petera Olayinky na 3:1, mohla se o vítězství ještě strachovat. To se ale naštěstí pro Slavii nestalo. Jindřich Trpišovský si tak vítězství vážil.
Reklama
Reklama

Loni zde totiž Slavia vyhrát nedokázala, přestože na tom Karviná byla mnohem hůře než letos. Tomáš Souček zde navíc neproměnil penaltu. Letos ale zde díky Simovi, Kuchtovi a Olayinkovi zvítězit dokázala. Všechny góly ale padly až v druhém poločase. "Vzhledem k terénu jsme odehráli dobrý zápas. Karviná byla nepříjemná, uhrála několik překvapivých výsledků. Náš výkon se zlepšil hlavně v druhém poločase, pomohli nám i žolíci," nechal se po zápase slyšet kouč Slavie.

"Máme se ale v čem zlepšovat, čeká nás těžký zápas s Jabloncem, tenhle zápas musíme rozebrat a probrat nedostatky," pokračoval Trpišovský. Ten ale ocenil i kvalitu Karviné. „Karviná sestavila velmi kvalitní a nepříjemné mužstvo s dobrými individualitami. V téhle sezoně hraje dobře se silnými celky, vyhrála v Plzni, nad Spartou tady vedla 2:0. I proto si vítězství hodně vážíme. Stálo nás hodně úsilí, abychom dostali soupeře pod tlak a prokousali se k šancím,“ cituje jej server iDnes.

Juraj Jarábek, kouč Karviné, sice na body nedosáhl, za výkon svých svěřenců se ale nestydí. "Slavia má kvalitu, inkasovaný gól byl bohužel otázkou času. Chtěli jsme držet bezgólový stav co nejdéle a v podstatě se nám to dařilo, ale potom rozhodla jejich kvalita," mrzelo šéfa Papadopulose a spol. "My se nemáme za co stydět, prohráli jsme s lepším týmem," pokračoval ale Jarábek.

zdroj: ČT Sport