eFotbal

Chystá se návrat roku? Sevilla by ráda podepsala smlouvu s Ramosem až do jeho čtyřiceti let

Chystá se návrat roku? Sevilla by ráda podepsala smlouvu s Ramosem až do jeho čtyřiceti let
Chystá se návrat roku? Sevilla by ráda podepsala smlouvu s Ramosem až do jeho čtyřiceti letFlashscore
Defenzivní veterán a dlouholetý kapitán Realu Madrid Sergio Ramos se za tři týdny stane volným hráčem a v úvahu přichází mimo jiné i jeho návrat na Estadio Sanchez Pizjuan.
Reklama
Reklama

V Seville totiž tehdy mladičký dlouhovlasý krajní obránce vyrůstal a jako velkého talenta jej přivedl Real Madrid. V hlavním městě se z něj stal krátkovlasý zkušený stoper, který vyhrál k tomuto datu čtyřikrát Ligu mistrů, mistrovství světa nebo dvakrát mistrovství Evropy (kam se letos mimochodem nepodívá, protože byl na jaře často zraněný a do nominace se nevlezl). 

Od roku 2015 navíc po odchodu brankáře Ikera Casillase Ramos nosil kapitánskou pásku. To ale s velkou pravděpodobností co nevidět skončí. Sám pětatřicetiletý Ramos by se setrvání na Santiago Bernabeu, kde je považován za legendu, nebránil, k dohodě s prezidentem Perézem ale k dohodě zatím nedošlo. Real navíc na post stopera přivedl Davida Alabu, což jen zesílilo spekulace o odchodu kapitána.

O jeho služby se zajímal Liverpool, Paris Saint-Germain, Manchester United, Manchester City, Chelsea či Juventus. Jeho setrvání ve Španělsku ale vyloučené není i v případě, že by se s Realem nakonec nedohodl. Podle všeho mu totiž Sevilla nabízí pětiletý kontrakt a moc by si přála, aby se tahle legenda po šestnácti letech vrátila domů.

zdroj: Goal