eFotbal

Čistá konta Plzně? Denně na tom pracujeme, říká Bakoš a varuje Slovan před ještě silnějším Ondráškem

Čistá konta Plzně? Denně na tom pracujeme, říká Bakoš a varuje Slovan před ještě silnějším Ondráškem
Čistá konta Plzně? Denně na tom pracujeme, říká Bakoš a varuje Slovan před ještě silnějším OndráškemFlashscore
Plzeň, která zvládla tři jarní duely bez inkasované branky, se šestý únorový den utká se Slovanem Liberec a proti podještědské družině nebude moci použít jak vykartovaného Milana Havla, tak zraněného Jana Kovaříka.
Reklama
Reklama

"U Koviho věříme, že má to nejhorší už za sebou. Přejeme mu brzké uzdravení. A co se týče absence Milana – komplikace to asi je, ale v šatně jsou kvalitní hráči, kteří už mnohokrát dokázali, že umí ostatní nahradit. Věřím tedy, že zápas zvládneme,“ přednesl na klubovém webu asistent hlavního trenéra Marek Bakoš.

To, že Viktoria na jaře nedostala gól, by neměla být náhoda. "Na defenzivě pracujeme. Vyhodnotili jsme si zápasy a určité situace z podzimu, denně na tom pracujeme. Je to tedy vizitka práce celého týmu na tréninku a budeme dělat vše pro to, aby to pokračovalo," pokračoval na fcviktoria.cz někdejší slovenský forvard z Doosan arény.

Toho potěšilo i střelecké probuzení Zdeňka Ondráška. "Kobra pracuje svědomitě, odvádí skvělou práci a teď se mu to vrátilo v podobě gólu. Pro každého je dobré, když takto pomůže týmu k vítězství. Věřím, že naběhl na střeleckou vlnu a bude ještě silnější," varoval nejbližší protivníky sedmatřicetiletý odborník.

A co soudí o nejbližším soupeři, jehož dres svého času oblékal také? "Je to zajímavě poskládaný tým, který má čerstvé zkušenosti z pohárů, což mu přidalo na sebevědomí. My máme připravený určitý způsob hry a věřím, že uděláme radost celému klubu včetně lidí, kteří nám fandí," uzavřel člen plzeňského realizačního týmu, který jako hráč střílel branky i za Ružomberok, Jaroslavl či Púchov.

Šádek se vyjádřil k Vrbovi ve Spartě. Co se stane s vrbou před stadionem Plzně?

Zdroj: fcviktoria.cz