eFotbal

Citelná ztráta pro Rudé ďábly. Kouč ten Hag už nemůže do konce sezóny počítat s Martínezem

Citelná ztráta pro Rudé ďábly. Kouč ten Hag už nemůže do konce sezóny počítat s Martínezem
Citelná ztráta pro Rudé ďábly. Kouč ten Hag už nemůže do konce sezóny počítat s MartínezemFlashscore
Obránce Lisandro Martínez už v této sezoně fotbalistům Manchesteru United nepomůže. Argentinský mistr světa utrpěl ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Seville (2:2) zlomeninu nártní kosti. Anglický klub informoval o jeho zranění na svém webu.
Reklama
Reklama

Manchesteru se v zápase se Sevillou zranil i další stoper Raphaël Varane, který musel vystřídat o poločasové pauze. Francouzský světový šampion z roku 2018 bude mimo hru několik týdnů, detaily o jeho zranění klub nezveřejnil.

Martínez opustil hřiště krátce před koncem úvodního čtvrtfinále Evropské ligy. United v tu dobu už nemohli střídat a v závěru v oslabení přišli o dvoubrankové vedení.

V rozhodující fázi sezony komplikuje United situaci početná marodka. Zraněný je klíčový útočník Marcus Rashford, proti Seville byli mimo hru i záložník Scott McTominay a levý obránce Luke Shaw. Za týden navíc bude kvůli karetnímu trestu chybět v Seville kapitán Bruno Fernandes.

V Premier League Manchester bojuje o účast v příštím ročníku Ligy mistrů a příští neděli čeká tým semifinále Anglického poháru proti Brightonu.