eFotbal

Citizens by neváhali na získání Kanea někoho obětovat. Problém je, že se do Londýna nikomu nechce

Citizens by neváhali na získání Kanea někoho obětovat. Problém je, že se do Londýna nikomu nechce
Citizens by neváhali na získání Kanea někoho obětovat. Problém je, že se do Londýna nikomu nechceFlashscore
Zapeklitou situaci řeší aktuálně v táboře anglického mistra Manchesteru City. Vítěz uplynulého ročníku Premier League by rád do svých řad přivedl anglického reprezentačního kapitána Harryho Kanea, ale jeho cenovka je natolik vysoká, že chtějí část kompenzovat hráčskou výměnou. Problém ale je, že se do Londýna nikomu moc nechce.
Reklama
Reklama

Již na konci sezóny se Kane loučil s fanoušky Spurs a  dal tak jasně najevo, že v další sezóně již barvy Kohoutů hájit nebude. Vyhlášený ostrovní střelec je spojován nejen s kluby z Ostrovů, ale i za hranicemi o jeho služby stojí. Ve Španělsku se o něj údajně uchází Real Madrid, v Anglii by jej rády ukořistily oba kluby z Manchesteru.

Podle listu ESPN jsou City ochotni za Kanea zaplatit 100 milionů liber, ke kterým by přidali ještě jednoho hráče. Ve hře jsou jména jako Gabriel Jesus, Aymeric Laporte nebo Raheem Sterling. Podle dostupných informací jsou zmíněné tváře skutečně na odchodu z Etihad Stadium, ale do severního Londýna se jim příliš nechce.

Na vině je rozporuplná sezóna, kterou za sebou Tottenham má. Až sedmé místo v tabulce Spurs odsoudilo pouze ke kvalifikaci Konferenční ligy, což je pro klub s ambicemi v Lize mistrů velmi málo. S ohledem na půst v prestižní evropské milionářské soutěži není tato adresa pro zvučná jména atraktivní. Není také žádným tajemstvím, že Laporte upíná svůj zrak směrem ke Španělsku, zatímco Sterling je zase spojován s návratem do Liverpoolu.

Zdroj: espn.com