eFotbal

Co stojí za neúspěchem Barcelony? Tým nemá dostatečnou úroveň, má jasno Koeman

Co stojí za neúspěchem Barcelony? Tým nemá dostatečnou úroveň, má jasno Koeman
Co stojí za neúspěchem Barcelony? Tým nemá dostatečnou úroveň, má jasno KoemanFlashscore
Barcelona v sezoně 2020/21 ovládla pouze Copa del Rey, ve španělském superpoháru podlehla po prodloužení Ath. Bilbau, v Lize mistrů nepřešla v osmifinále přes PSG, v lize zaostala o sedm bodů za vítězným Atléticem Madrid a skončila třetí.
Reklama
Reklama

Koeman do katalánského velkoklubu přišel loni v srpnu. „Kádr už byl sestavený, když jsem přišel. Podepsali jsme jenom (obránce Sergina) Desta. Kádr není na úrovni, kterou v Barcelonu chceme,“ citoval slova Koemana web eurofotbal.cz.

„Jestli chceme být lepší, musíme být efektivnější v útoku. Nastříleli jsme hodně gólů, ale procentuálně proměňujeme méně šancí, než bychom v Barceloně měli,“ přidal osmapadesátiletý Holanďan.

Kouč věří, že na lavičce Blaugranas bude působit i nadále. Smlouva mu má vypršet na konci příští sezony. „Nemyslím si, že zápas s Eibarem byl můj poslední. Mám kontrakt. Vy (novináři) o tom hodně mluvíte. Jsem klidný. Pokud chce klub udělat změnu, bude si muset vedení se mnou promluvit,“ dodal někdejší trenér Ajaxu, PSV Eindhoven, Valencie, Southamptonu nebo Evertonu.

Zdroj: eurofotbal.cz