eFotbal

Coufal a spol. vítají novou posilu do obrany! Koho si vybral West Ham v PSG?

Coufal a spol. vítají novou posilu do obrany! Koho si vybral West Ham v PSG?
Coufal a spol. vítají novou posilu do obrany! Koho si vybral West Ham v PSG?Flashscore
Když v posledním zápase West Hamu nastupoval na stoperu bek Johnson, bylo jasné, že v tomto přestupovém období se musí dotáhnout stoper. O pár dní později je hotovo a rozhodně nejde o nějakého nazdárka.
Reklama
Reklama

Začala nová sezóna anglické Premier League a West Ham, který v minulé sezóně vybojoval evropské poháry má dvě prohry v řadě s Manchesterem City a Nottinghamem Forest.

Tato skutečnost napověděla, že trenér Moyes bude chtít udělat nějaké personální změny a posílit tak kádr. Po přestupech Alphonse Areoly, Nayefa Aguerda, Flynna Downese nebo útočníků Maxwella Corneta a Gianlucy Scamaccy přichází po odchodu Diopa nový stoper, který je potřeba jako sůl.

Do hlavního města Anglie přichází borec se zkušenostmi jak z Bundesligy, kde válel za Schalke, tak z Ligue 1, kde oblékal dres PSG. Po příchodu Sergia Ramose se však jeho pozice stala spíše sporadickou a tak bylo jasné, že nová výzva musí přijít okamžitě.

Ta přišla. Zájem projevila Sevilla, ale do té zamířil Nianzou z Bayernu. West Ham tedy ve středu přivítal novou posilu a to Thilo Kehrera, který by měl utvořit stoperskou dvojici s Kurtem Zoumou. 

Pro kádr West Hamu jde tak jde o okysličení velice zkušeným, ale stále mladým hráčem, které tak potřeboval. Pro Kehrera jde o štaci, kde bude pravidelně hrát a do dalších let se tak může ukázat dalším týmům. Vypadá to jako win-win situace pro všechny zůčastněné.

zdroj: whufc.com