eFotbal

Cresswell dostane novou motivaci! Do West Hamu míří hráč Chelsea

Cresswell dostane novou motivaci! Do West Hamu míří hráč Chelsea
Cresswell dostane novou motivaci! Do West Hamu míří hráč ChelseaFlashscore
West Ham či Leverkusen. Oby týmy si v minulé sezóně vedly nad očekávání a tak bylo jasné, že tato očekávání budou i před touto sezónou. Oba týmy mají 3 prohry v řadě a 2 Čechy v kádru. Jak se pokouší West Ham obrátit tuto smůlu?
Reklama
Reklama

3 prohry v řadě, to je doopravdy tragický začátek do nové sezóny. V Leverkusenu si musejí mnout hlavy, vždyť v útoku mají druhého nejlepšího střelce minulé sezony a jednoho z největších talentů Evropy.

To West Ham se snaží posílit mužstvo ze všech sil. Přišly posily do útoku v podobě Scamaccy s Cornetem, do obrany Thilo Kehrer nebo Aguerd. To však stále není dostatečné a tak se vedení rozhodlo přivést novou hvězdu na levého beka.

Aaron Cresswell tak na levém kraji dostane novou konkurenci, která by ho mohla zcela jistě připravit o místo v základní sestavě. A kdo je touto spásnou posilou, která může West Hamu tolik pomoci? Je jím Emerson Palmieri z Chelsea.

Ten si pod trenérem Tuchelem moc nezahrál, jelikož manažer vsázel na jiné "koně". Nová výzva na sebe nedala dlouho čekat, protože herní čas je to nejdůležitější. Zvlášť pro mistra světa a tak kvalitního hráče, jakým Emerson je. 

Pro Tomáše Součka s Vladimírem Coufalem jde už o 7. posilu, která by měla pomoci z této výsledkové mizérie. Po Kehrerovi jde o druhou zvučnou posilu do obrany. Bude to však stačit?

zdroj: Fabrizio Romano