eFotbal

Čtvrtý ročník ostravského Turnaje 4 zemí v těchto dnech láká jak na Manchester United, tak na Podolského

Čtvrtý ročník ostravského Turnaje 4 zemí v těchto dnech láká jak na Manchester United, tak na Podolského
Čtvrtý ročník ostravského Turnaje 4 zemí v těchto dnech láká jak na Manchester United, tak na PodolskéhoFlashscore
V pátek 28. dubna začíná ve Slezsku pod záštitou primátora Ostravy čtvrtý ročník mládežnického Turnaje 4 zemí, jehož se účastní také slovutný Manchester United.
Reklama
Reklama

Kromě domácích zástupců Baníku Ostrava a Vítkovic se na třídenní akci představí také starší žáci Augsburgu, 1. FC Kölnu, Górniku Zabrze, Žiliny a Dunajské Stredy.

Mezi slavnými hosty bude i nynější forvard Grónsku Zabrze Lukas Podolski, které se dorazí osobně podívat na sobotní duel svého klubu s Kölnem, ve kterém se představí jeho syn Louis.

Protože bývalý německý reprezentant se 130 mezinárodními starty a 49 brankami v minulosti prošel i 1.FC, jehož trikot oblékal ve dvou různých časových etapách, velmi blízko má k oběma klubům.

"Navíc i syn Lukase Podolského kopal stejně jako jeho táta také za 1. FC Köln, takže má stejně jako jeho otec vztah k oběma klubům. Tak se zrodila myšlenka Lukase Podolského na turnaj pozvat. Velice si vážíme toho, že naše pozvání přijal a do Ostravy na turnaj přicestuje," vzkázal na webu fcb.cz předseda akademie Baníku Roman Holiš.

Sedmatřicetiletý mistr světa roku 2014, jenž v minulosti prošel také Bayernem, Arsenalem i Interem Milán, se v této sezoně Ekstraklasy zapsal do střelecké listiny pětkrát a další dvě trefy přidal v Polském poháru.

TOP momenty magnetu kola na Letné: Durosinmiho krása, horská dráha emocí i pocta Šuralovi