eFotbal

Čtyři přestupy kvalitních útočníků, které se uskuteční v nejbližších hodinách

Čtyři přestupy kvalitních útočníků, které se uskuteční v nejbližších hodinách
Čtyři přestupy kvalitních útočníků, které se uskuteční v nejbližších hodináchFlashscore
Letošní přestupové okno je nesmírně zajímavé a nezdá se, že by se s přestupy mělo jen tak končit. V následujících hodinách a dnech by se měli stěhovat minimálně čtyři velmi kvalitní útočníci. Které kanonýry čeká brzký transfer?
Reklama
Reklama
Ante Rebič

Podle TRT Sport je zcela jisté, že Ante Rebič v nejbližších hodinách opustí AC Milán a zamíří do Turecka. Chorvatský útočník přitom po svém přesunu z Frankfurtu prožil na San Siru dva dobré ročníky. V obou vstřelil po jedenácti ligových gólech, ale poslední dvě sezóny už tak povedené nebyly. 

Rebič má již být na cestě do Istanbulu a po absolvování zdravotní prohlídky by měl podepsat dvouletý kontrakt v Besiktasi. AC Milán za něj získá pouhých 500 tisíc eur, další jeden a půl milionu může putovat do AC díky výkonům hráče, který strávil určitou část své kariéry i v Lipsku nebo Fiorentině. 

Cyle Larin

Kanadský útočník po povedeném angažmá v Besiktasi neuspěl v Bruggách a druhou polovinu loňské sezóny strávil ve španělském Valladolidu. Osmadvacetiletý borec si nevedl vůbec špatně, vstřelil osm branek, ale sestupu nezabránil. Valladolid následně využil opci na trvalý přesun, ale Larin pravděpodobně ve druhém španělském patře nezůstane.

Larin by měl podle webu Relevo za 7 milionů eur posílit Mallorcu. Spokojeny tedy budou všechny strany, neboť Valladolid za Larina před měsícem zaplatil jen něco málo přes 1,5 milionu eur. 

Sadio Mané

Sadio Mané stále ještě není hráčem Al Nassru, zbývá ovšem už jen doladit několik maličkostí. Jeho přesun se zdá být naprosto jistý. V Bayernu Mnichov se senegalský útočník příliš neprosadil, v pětadvaceti ligových duelech vstřelil jen sedm branek a jeho nespokojenost vygradovala potyčkou s Leroyem Saném.

Mané se v příštím týdnu připojí k týmu Cristiana Ronalda a zároveň tím příliš nepotěší svůj bývalý klub, FC Liverpool. Reds totiž kvůli jeho předčasnému odchodu neobdrží od německého giganta všechny poplatky a bonusy. Celkem měl Liverpool vyinkasovat 35 milionů eur, zdá se ale, že od vítěze Bundesligy obdrží maximálně 30 milionů eur. 

zdroj foto: FC Bayern Munchen

Sergio Camello

Zatímco Yannicka Carrasca chce kouč Diego Simeone udržet, Sergio Camello si nadále na svou šanci u Atletů bude muset počkat. Loňský ročník prožil Camello na hostování ve Vallecanu a v tomto klubu si hostování prodlouží.

Dvaadvacetiletý útočník podle Diario AS podepíše v nejbližších hodinách další smlouvu o hostování, součástí ale opět nebude opce na trvalý přesun, neboť madridské Atlétiko věří ve hvězdnou budoucnost rodáka z Madridu.