eFotbal

Čtyři velkokluby, do nichž se může v létě z Old Trafford přesunout superžádaný a superdrahý Pogba

Čtyři velkokluby, do nichž se může v létě z Old Trafford přesunout superžádaný a superdrahý Pogba
Čtyři velkokluby, do nichž se může v létě z Old Trafford přesunout superžádaný a superdrahý PogbaFlashscore
Pořád má do jisté míry pověst nenaplněného talentu. Přičemž v devětadvaceti letech, které oslaví v půli března, už by měl být na fotbalovém nebi ustálená superhvězda využívající svých neskutečných fyzických předpokladů. Paula Pogbu nicméně podle všeho ke dnu stahuje problémy sužovaný Manchester United (a vice versa). Takže v létě, kdy mu na Old Trafford končí smlouva, se očekává velké vyjednávání, zda francouzský box-to-box záložník zůstane nebo se posune o velkoklub dále. Kdo má o Pogbu zájem?
Reklama
Reklama
 Juventus

Návrat na místo činu. Z Juventusu Pogba do United přišel (poté, co jej Italové předtím Rudým ďáblům přetáhli jako mladíka), v dresu Bianconeri se Francouzovi dařilo. Pogba by byl další velké jméno v Allegriho rekonstrukci kulhajících Italů, když přestavbu začal v létě přetáhnutím Vlahoviče a Zakarii. Na Pogbově místě pod Alpami hraje Rabiot s Locatellim, nic pro Francouze nepřekonatelného.

Paris Saint-Germain

Podle spekulací anglických novinářů v tuto chvíli asi nejpravděpodobnější destinace letního velkopřestupu. Kdekoliv je k dispozici velké jméno, PSG stojí v řadě, tohle jméno je navíc francouzské. Pogba je podle všeho objektem dlouhodobého zájmu Pařížanů, kteří by byli bez problémů schopni splnit jeho požadavky na plat i požadavky jeho agenta Raioly na provizi. Konkurenci by nepředstavovali ani stávající záložníci PSG jako Paredes nebo Draxler, zájem podle všeho má i očekávaný kouč PSG do další sezóny Zinedine Zidane.

Real Madrid

A další nepřekvapivé jméno v seznamu. Tam kde stojí ve frontě na podpis hráče PSG, Real obvykle nechybí. Faktem je, že Ancelotti by záložní řadu, kde mu stárnou Casemiro, Kroos nebo Modrič omladit potřeboval, Pogba není superperspektivní, ale na to se na San Bernabeu až tak nehledí. Bude letošní léto v Madridu ve znamení francouzských přestupů, pokud se tedy naplní spekulace o ruce v rukávě, respektive podepsané smlouvy s Realu s Mbappém?

Barcelona

Tahle vazba poněkud překvapivá je. Ne proto, že by Barcelona střední zálohu vystužit nepotřebovala, Busquetse, Sergi Roberta nebo i de Jonga by Paul Pogba stále bez problémů strčil do kapsy, spíš proto, že v Manchesteru United má Pogba brát 300 tisíc liber týdně, při podpisu bez odstupného si bude chtít polepšit a Barcelona má spoustu zajímavých výhod, ale plná pokladna umožňující platit takové rakety mezi ně nepatří. Ale při zimním transferu Torrese Laporta na druhou stranu ukázal, že se nebojí pokročilé finanční ekvilibristiky.     

zdroj: Daily Mail