eFotbal

Další balík peněz pro Plzeň? Getafe za Šulce nabízí téměř čtvrt miliardy!

Další balík peněz pro Plzeň? Getafe za Šulce nabízí téměř čtvrt miliardy!
Další balík peněz pro Plzeň? Getafe za Šulce nabízí téměř čtvrt miliardy!Flashscore
Kolem záložníka Pavla Šulce je v posledních dnech rušno. Minulé úterý premiérovými reprezentačními góly řídil výhru nad Ukrajinou a hned vzápětí se začalo spekulovat o jeho zimním přestupu do španělského Getafe. Nyní už je jasné, že zájem je vážný. Španělský celek za třiadvacetiletého reprezentanta údajně nabízí 9,5 milionu eur (238 milionů korun).
Reklama
Reklama

Klub z předměstí Madridu, který v létě koupil z Baníku Ostrava pětadvacetiletého českého brankáře Jiřího Letáčka, chce podle španělského webu Más Fichajes plzeňského ofenzivního záložníka získat v zimním přestupním období. S přesnou částkou, kterou Getafe nabízí, přišel na sociální síti X novinář Jan Dočkal

"Pavel Šulc je jednou z vyhlédnutých posil Getafe. Ve fotbale nemůžete myslet jen na současnost, ale musíte se připravovat také na budoucnost. A to je přesně to, co Getafe v případě nadějného útočníka dělá,“ zmínil fotbalový web na sociální síti X. 

VYSTŘELÍ ŠULCE DVA REPREZENTAČNÍ GÓLY DO ŠPANĚLSKA? ZÁJEM O NĚJ MÁ LETÁČKOVO GETAFE

Třiadvacetiletý rodák z Karlových Varů má v Plzni smlouvu do června 2026. V západočeském klubu s výjimkou hostování v Jihlavě, Opavě, Českých Budějovicích a Jablonci hraje od 10 let.

V minulém ročníku Šulc nasázel 18 ligových branek, dva góly přidal v Českém poháru a dvakrát se trefil i v Konferenční lize, ve které Plzeň došla až do čtvrtfinále. A výborně načal i aktuální sezonu. V lize má po šesti zápasech bilanci tří gólů a jedné asistence a v evropských předkolech pro spoluhráče připravil dva góly. 

"Naše nastavení je jeho přestup do jedné z top pěti lig v Evropě. Když někdo přijde, já mu podám ruku a budu mu blahopřát," zmínil trenér Viktorie Miroslav Koubek na jaře. Nyní se zájemce našel. Šulc by tak mohl udělat další krok ve skvěle rozjeté kariéře.

ŠULC: LIDÉ SE NA NÁS PO KRACHU VYKAŠLALI. MRZÍ MĚ, ŽE NÁS V TOM NECHALI