eFotbal

Další defenzivní štika pro Mourinha? Římané si brousí zoubky na prověřené zboží z Camp Nou

eFotbal
Další defenzivní štika pro Mourinha? Římané si brousí zoubky na prověřené zboží z Camp Nou
Další defenzivní štika pro Mourinha? Římané si brousí zoubky na prověřené zboží z Camp NouFlashscore
Sedmé místo v tabulce právě probíhajícího ročníku Serie A by asi nebyla zrovna nejlepší vizitka, přesto Římané ztrácí pouhé tři body na místo zaručující účast v Lize mistrů a šest bodů na druhou příčku. Portugalský Special One odvádí v kabině klubu z italské metropole velmi dobrou práci a ne nadarmo se o AS hovořilo jako o černém koni celého ročníku. To by tu ale nesměla být Neapol, ale to už jsme trochu odbočili. Mourinho by rád v lednu posílil zadní řady a zoubky si brousí na prověřené zboží z Camp Nou.
Reklama
Reklama

Podle Calciomercato pokukují Římané po sedmadvacetiletém španělském obránci Héctoru Bellerínovi. Toto léta mu skončil kontrakt v Arsenalu a od září se jej ujala Barcelona, kde však příliš herního prostoru nedostal. I proto se začaly objevovat informace, že by již v lednu mohl měnit klubovou příslušnost.

Ve Španělsku například Mundo Deportivo či Marca zmiňují holý fakt, že tamní kouč Xavi jeho službám nevěří, proto dal přednost Alejandru Baldemu. V neprospěch Bellerína hovoří i častá zranění. Produkt barcelonské akademie La Masia odehrál na podzim pouze jeden zápas a očekává se, že se vydá hledat štěstí jinam.

Možností je přesun do AS Řím, kde se Mourinho nikterak netají choutkami zkušeného obránce začlenit do svých plánů. Barcelona navíc hledá skulinky, jak ušetřit na mzdách, proto by se odchody nevyužívané tváře rozhodně nebránila.

Jak již bylo zmíněno, ztráta na přední příčky tabulky Serie A není velká, ale podzim dal jasný signál, že Římané potřebují vyztužit zadní řady.