eFotbal

Další nepovedené angažmá. Legendární Pirlo dostal padáka v Turecku

Další nepovedené angažmá. Legendární Pirlo dostal padáka v Turecku
Další nepovedené angažmá. Legendární Pirlo dostal padáka v TureckuFlashscore
Nevyšlo to v Juventusu, slavné to nebylo ani v Turecku. Po dnešních událostech už je na místě psát v minulém čase, jelikož Andrea Pirlo byl vyhozen po méně než roce na lavičce Fatihu Karagumruk.
Reklama
Reklama

Čtyřiačtyřicetiletý trenér převzal turecký klub loni v červnu, tedy přibližně rok poté, co náhle skončilo jeho působení v Juventusu.Pirlovo angažmá v Turecku začalo zpočátku velmi špatně, jelikož Fatih Karagumruk dokázal v prvních devíti ligových zápasech pod jeho taktovkou zvítězit jen jednou, ale pak se situaci obrátila a Pirlo začal sbírat slušné výsledky.Jak ale dnes Fatih Karagumruk oznámil, Pirlo byl propuštěn před posledními třemi zápasy Superligy v této sezóně. Karagumruk se v současné době nachází na 9. místě tabulky, 10 bodů od sestupového pásma a 30 bodů za místy zaručující evrposká předkola.

Pirlo v klubu odtrénoval celkem 34 zápasů, v nichž si připsal 11 výher, 11 remíz a 12 porážek. Tým prohrál poslední tři ligové zápasy, když podlehl Antalyasporu, Adaně Demirspor a Trabzonsporu.

"Jelikož s panem Andreou Pirlem nemůžeme pokračovat v příští sezóně, dali jsme jim svolení k brzkému odchodu v naději, že jim to dá šanci naplánovat si budoucnost," uvedl klub v prohlášení. "Zbývající čas také využijeme co nejefektivněji, abychom nejprve vyhráli všechny zápasy a pak podle toho naplánovali naši budoucnost."