eFotbal

Další přírůstky v Doosan aréně: Nigerijec Bello už Plzni patří, Francouz Providence si ještě musí kontrakt vysloužit

Další přírůstky v Doosan aréně: Nigerijec Bello už Plzni patří, Francouz Providence si ještě musí kontrakt vysloužit
Další přírůstky v Doosan aréně: Nigerijec Bello už Plzni patří, Francouz Providence si ještě musí kontrakt vysloužitFlashscore
Do Viktorie Plzeň přestoupil nigerijský mladík James Bello. Devatenáctiletý útočník už na jaře v klubu nastupoval za B-tým ve třetí lize, nyní ho Západočeši získali z nigerijské akademie Right2win natrvalo. Třetí tým uplynulé sezony české nejvyšší soutěže o tom informoval na webu.
Reklama
Reklama

Bello nastoupil za plzeňskou rezervu k šesti utkáním a připsal si gól a asistenci. "Během jara jsme ho velmi pečlivě sledovali a zaznamenali u něj velký progres. Určitě je to zajímavý hráč, který nyní dostane šanci v přípravě prvního týmu," uvedl sportovní ředitel Daniel Kolář.

Do přípravy se zapojil i dvaadvacetiletý francouzský křídelník Ruben Providence. Hráč se zkušenostmi z mládežnických týmů Paris St. Germain a AS Řím je v klubu na zkoušce. Poslední dvě sezony odehrál v rakouské lize za Hartberg.

"Ruben má i přes svůj mladý věk za sebou velmi zajímavá angažmá. Nyní k nám přichází z našeho partnerského klubu v Rakousku na test," doplnil funkcionář ze Štruncových sadů. 

NOVÝ SPARŤANSKÝ ASISTENT ASKOU? BUDÍ RESPEKT, HRÁČE NEŠETŘÍ! SIVOK JE NADŠENÝ