eFotbal

Dán Priske by měl na mistrovské Letné pracovat s dalším krajanem...

Dán Priske by měl na mistrovské Letné pracovat s dalším krajanem...
Dán Priske by měl na mistrovské Letné pracovat s dalším krajanem...Flashscore
Mistrovská Sparta je blízko nové tváři. Tentokráte však nepůjde o rozšíření hráčského kádru, nýbrž o doplnění širokého realizačního týmu.
Reklama
Reklama

Jak vyplývá ze zprávy dánského serveru tipsbladet.dk, trenérský štáb v čele s hlavním koučem Brianem Priskem by měl posílit další dánský odborník.

Jedná se o analytika Lukase Babalolu Anderssona, který až dosud působil v Aalborgu. Ten sestupuje z dánské Superligy o soutěž níž a stále teprve šestadvacetiletý expert ho tak opustí kvůli lasu z české metropole již po roce služeb.

Analytika, který předtím pracoval v Lyngby a dříve prošel také celky HB Köge a Holbaek B&I, si vytipoval Priskeho asistent Larse Friis, jenž ho svého času do AaB pomohl přivést.

Byť je třeba doladit finální detaily, očekává se, že se tak stane v nejbližší době. Pro nového letenského analytika půjde nepochybně o dobrý krok - pádu z nejvyšší soutěže se vyhnul a naopak ho čekají napínavé souboje na evropském poli i těžká obhajoba primátu.

Navíc se může těšit hned na celou řadu svých krajanů. To, zda odejde hlavní analytik Stephen Fayston či datový analytik Kirk Phillips, se teprve ukáže.

Křetínský poprvé vstoupí na půdu Edenu: Měl jsem k tomu obrovskou mentální a morální výhradu