eFotbal

De Gea na odstřel? Po vyřazení z EL bylo jasné, že se Rudí ďáblové začnou rozhlížet po nové jedničce

De Gea na odstřel? Po vyřazení z EL bylo jasné, že se Rudí ďáblové začnou rozhlížet po nové jedničce
De Gea na odstřel? Po vyřazení z EL bylo jasné, že se Rudí ďáblové začnou rozhlížet po nové jedničceFlashscore
Čtvrteční fiasko v Evropské lize nutí nizozemského kouče Erika ten Haga přemýšlet o nové týmové jedničce. David de Gea se podepsal pod třemi inkasovanými brankami a jeho chyby vedly k tomu, že Rudí ďáblové ztratili poslední možnost na zisk cenné trofeje v této sezóně.
Reklama
Reklama

Na Ostrovech na něm nenechali experti suchou niť a opět se objevují zprávy, že španělský legionář by měl své místo uvolnit někomu novému. Podle portálu Give Me Sport se Manchester United zajímá o dvaadvacetiletou gruzínskou hvězdičku Giorgia Mamardashviliho.

Za oporu španělské Valencie jsou údajně ochotni zaplatit 45 milionů liber. Pokud by se tento nákup nepodařilo zrealizovat, dalšími kandidáty mají být David Ray z Brentfordu nebo Diogo Costa z Porta. Fatální čtvrteční selhání by však nemělo znamenat, že by David de Gea měl na Old Trafford skončit.

Ten Hag by s ním rád podepsal novou smlouvu, která by však zahrnovala výrazné snížení platu. Aktuálně si týdně přijde na 375 tisíc liber, což je mnohým trnem v oku. De Gea by mohl v Manchesteru pokračovat jako týmová dvojka, neboť Jack Butland se po sezoně vrátí do Crystal Palace a Dean Henderson by měl být po návratu z hostování v Nottinghamu Forest nabídnut k prodeji.