eFotbal

De Jong neobstál, Agüero je mimo hru. V útoku Barcelony by měla vypomoci tvář z čínské ligy

De Jong neobstál, Agüero je mimo hru. V útoku Barcelony by měla vypomoci tvář z čínské ligy
De Jong neobstál, Agüero je mimo hru. V útoku Barcelony by měla vypomoci tvář z čínské ligyFlashscore
Nevýhodná protekce a smlouva ze známosti. I tak fanoušci Barcelony nazývají hostování Luuka De Jonga ze Sevilly. Nizozemský útočník vstřelil v nové sezoně pouze jednu branku a na Camp Nou mají jasno, že jeho příchod nebyla žádná výhra. Bývalý kouč Ronald Koeman v tomto případě skutečně asi nevolil dobře, proto se spekuluje, kdo by mohl být novou palebnou sílou katalánského obra.
Reklama
Reklama

De Jong se neosvědčil, Sergio Agüero bude minimálně tři měsíce mimo hru. Již v lednu proto Barcelona chce posilovat v útoku a přivést nové jméno, které by mohlo přinést gólové hody. Pořídit si ale některé z vyhlášených kanonýrů nemohou vinou finančních problémů.

Nově jmenovaný lodivod Xavi si uvědomuje finanční možnosti svého nového klubu a chce pokračovat v šetrném operování na přestupovém trhu. Podle listu AS se již vedení klubu podařilo oslovit útočníka z čínské nejvyšší soutěže a začalo s ním jednat o možném přesunu v zimním okně.

Barcelona chce na hrotu vyzkoušet třicetiletého francouzského legionáře Cédrica Bakambu, kterému v prosinci končí v Pekingu smlouva. I proto by mohl přijít na Camp Nou zdarma, což by zbytečně nezatěžovalo klubovou pokladnu. Beijing Guoan F.C. v něm nalezl v posledních třech letech oporu, která vykázala 58 branek a 21 asistencí.

Zdroj: as.com